ASUS vyhlašuje designovou soutěž ProArtist Awards 2023

Publikováno: 24. dubna 2023 | autor Redakce
1-kv.png

Seeing an Incredible Future: Otevřená celosvětová tematická soutěž pro nadšence i profesionální designéry všech věkových kategorií s cenami v hodnotě více než 100 tisíc dolarů

ASUS vyhlásil každoroční celosvětovou designérskou soutěž ASUS ProArtist Awards 2023 pro nadšence a profesionální tvůrce všech věkových kategorií. Tématem letošního ročníku soutěže je Seeing an Incredible Future, přihlášky lze podávat od 15. dubna do 15. července 2023. Vítězové a finalisté budou vyhlášeni 5. srpna 2023.

2-prizes.png

Ceny ASUS ProArtist Awards byly vytvořeny s cílem oslavit kreativitu a nabídnout globální platformu pro talentované tvůrce s velkým potenciálem, kteří si zaslouží pozornost a ocenění. Letošním tématem je udržitelnost, která reflektuje význam ochrany životního prostředí. V rámci oslav naší nové technologie autostereoskopického 3D OLED displeje ASUS Spatial Vision, která funguje bez brýlí, bude mít vítězné dílo potenciální možnost být vybráno jako demonstrační projekt této technologie. Těšíme se také na to, že objevíme vynikající tvůrce 3D obsahu, kteří se v budoucnu dostanou do centra pozornosti společnosti ASUS a budou s námi moci spolupracovat na dalších projektech. Proto vyzýváme tvůrce, aby přihlásili velmi detailní umělecká díla, která mohou ukázat potenciál 3D OLED displeje.

Mitch Yang, Chief Design Officer společnosti ASUS, nabízí potenciálním soutěžícím tyto užitečné rady: "Chcete-li se přihlásit do soutěže ASUS Design Awards 2023, zaměřte se na originalitu, inovace a kreativitu. Ujasněte si, na jaké téma se soustředíte, a vysvětlete, jak se jím vaše dílo zabývá. A nakonec se ujistěte, že své dílo prezentujete přesvědčivým a vizuálně atraktivním způsobem."

1-kv.png

Ocenění ASUS ProArtist Awards 2023 pořádá společnost ASUS v partnerství s předními tvůrčími společnostmi Pantone a Calibrite a také ve spolupráci s renomovanými filmovými a animačními školami. Cílem soutěže je povzbudit a inspirovat tvůrce ve čtyřech soutěžních kategoriích: fotografie, grafický design, film a animace. Na oslavu partnerství mezi společnostmi ASUS a Pantone letos navíc přidáváme Zvláštní cenu Pantone, abychom tvůrce povzbudili k tomu, aby rozvinuli svou barevnou kreativitu a použili barvy k vyprávění skvělého příběhu na dané téma.

Zaslané příspěvky bude pečlivě hodnotit mezinárodní odborná porota složená z renomovaných tvůrců obsahu, profesionálů z oboru, zástupců společnosti Pantone a odborníků společnosti ASUS. V každé ze čtyř kategorií bude vybrán vítěz, druhý v pořadí a vítěz speciální ceny Pantone. Ceny se budou skládat z hotovosti, hardwaru ASUS pro tvůrce, balíčku produktů Pantone a Calibrite, celosvětové online publicity a možnosti vybrat dílo jako ukázkový projekt pro ASUS Spatial Vision.

Jak se přihlásit do soutěže ASUS Design Awards 2023

  • Letošním tématem je Seeing an Incredible Future.
  • Účastníci mohou své příspěvky podávat od 15. dubna 2023.
  • Poslední termín pro podání žádostí je 15. července 2023.
  • Přihlášky lze zasílat pouze prostřednictvím oficiálních webových stránek

Soutěžní ceny v hodnotě více než 100 000 dolarů

Celková hodnota cen v soutěži ASUS ProArtist Awards 2023 je více než 100 000 dolarů, přičemž každý ze čtyř vítězů kategorií získá finanční odměnu 10 000 dolarů a každý ze čtyř finalistů 5 000 dolarů. K dalším cenám patří:

  • Produkty ASUS pro tvůrce, které posunují tvůrčí proces uživatelů na vyšší úroveň.
  • Mezinárodní prezentace děl na webových stránkách společnosti ASUS, webech jednotlivých porotců a na sociálních sítích.
  • Potenciální možnost stát se demonstračním projektem technologie ASUS Spatial Vision.
  • Průvodce Pantone Formula a SkinTone, roční předplatné Pantone Connect, řešení pro kalibraci barev Calibrite a další.
  • Trofej ASUS ProArtist Awards a digitální certifikát navržený designovým centrem ASUS.

Odborná porota

Ceny ASUS ProArtist Awards přizvaly renomované tvůrce obsahu, profesionály z oboru, zástupce společnosti Pantone a odborníky společnosti ASUS, aby vytvořili různorodou porotu, která reprezentuje širokou škálu kreativních oborů.

4-jury.png

Mezi porotci jsou světoznámí tvůrci obsahu, včetně hvězdy YouTube Josiaha "Jazzy" Brookse, přední osobnosti globální umělecké online  komunity se šesti miliony odběratelů na YouTube kanálu; v porotě dále usedne výtvarník Reuben Wu, který přispívá jako fotograf do National Geographic, globální ambasador Phase One a přední umělec v oblasti NFT; Abbi Jacobson, spisovatelka, režisérka, producentka, herečka a držitelka ceny Annie; fotograf Jord Hammond, který se specializuje na využití barev a světla a přináší nový pohled na svět cestovatelské fotografie; a 3D / VFX umělec Clinton Jones, který popularizuje 3D umění díky podrobným výukovým programům, živým přenosům a 3D výzvám prostřednictvím svého kanálu na YouTube, který má více než milion odběratelů.

3-jury.png

Porota se zavazuje, že bude příspěvky hodnotit spravedlivě a vyváženě na základě rozsáhlých znalostí, nadšení a profesionality porotců.

Ocenění ASUS ProArtist Awards 2023: Neomezená platforma pro tvůrce

Společnost ASUS je zapálená do technologií a pohání ji inovace. ASUS si uvědomuje, že každý tvůrce potřebuje své vlastní speciální vybavení, které mu poskytne dokonalé řešení pro efektivní workflow. Z toho důvodu sestavila jednu z nejkomplexnějších řad technologií a produktů pro tvůrce a založila podznačku ProArt, která se věnuje tomu, aby všechny tvůrce podpořila v jejich kreativitě.

Naše hledání neuvěřitelných nápadů a zážitků nás dovedlo k tomu, abychom založili soutěž ASUS ProArtist Awards, která je již zavedena jako každoroční akce vyjadřující náš závazek vůči celosvětové komunitě tvůrců. Loňský ročník byl velmi úspěšný, do soutěže se přihlásilo více než 7 000 soutěžících a od lidí z celého světa obdrželi více než 110 000 hlasů.

Vítáme tvůrce ze všech oborů a všech věkových kategorií, aby svou kreativitou interpretovali téma Seeing An Incredible Future a rozvinuli svou tvůrčí mysl a ilustrovali různé dimenze a pohledy na svět.

Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.