#732×244 – Dejte branku Vaclíkovi

Publikováno: 23. června 2020 | autor Redakce
#732×244 – Dejte branku Vaclíkovi

Zapojte se do autorského projektu Tomáše Vaclíka, vyfoťte nejlepší branku a vyhrajte špičkovou televizi QLED C815. Ve spolupráci se společností TCL, předním výrobcem televizorů, a českým fotbalovým brankářem a hráčem španělského klubu Sevilla FC Tomášem Vaclíkem vyhlašujeme speciální kategorii soutěže Fotograf roku o nejlepší fotografii fotbalové branky.

„Každá branka má svůj příběh. Odvíjely se v ní dramatické zápasy, vítězství, prohry, byla svědkem euforie i nenaplněných snů. Vypovídá o kultuře a přístupu ke sportu ve svém okolí. Proto stojí za to branky zdokumentovat. Nejlíp ovšem vyniknou, když jsou na fotce vidět celé. Proto doporučuji fotit je zepředu, na šířku a z dostatečné vzdálenosti,“ říká autor projektu #732×244 Tomáš Vaclík.#732×244 – Dejte branku Vaclíkovi

Jak fotit branky

Soutěž probíhá od 18. června do 4. prosince 2020. Na konci každého soutěžního měsíce bude vybrána nejlepší fotografie, jejíž autor obdrží soundbar TS5000.

Elegantní a inovativní soundbar 2.0 s celkovým výkonem 110 W v atraktivním designu přináší do vašeho domova neuvěřitelný zvuk ve formátu Dolby Digital. Přehrává nejen audio signál z připojené televize, ale zvládne přehrávat i další formáty z jiných připojených zařízení. Připojení je možné přes optické rozhraní, Bluetooth, USB nebo 3,5mm AUX line-in konektor. Soundbar TCL TS5000 nabízí tři předvolené režimy poslechu: film, hudba, zprávy. Filmový režim zajišťuje precizní a zřetelné dialogy a současně zachovává intenzitu akčních scén. Hudební režim umožňuje poslech nástrojů, vokálů a basů s nedotčenou přesností. A režim zpráv izoluje okolní hluk na pozadí. TCL TS5000 se snadno instaluje, ovládá přibaleným ovladačem nebo ovladačem od televize a je možné jej také uchytit na zeď díky montážní sadě, která je součástí balení.

TCL TS5000


soundbar TS5000.

TCL TS5000

TCL TS5000

Absolutní vítěz bude vyhlášen ještě v prosinci. Odnese si hlavní výhru v podobě televizoru TCL C815 s úhlopříčkou 55 ".

Vychutnejte si víc než miliardu nádherných barev

Nová produktová řada C815 s technologií Quantum Dot přináší ohromující obraz v kvalitě 4K HDR, podporuje formáty Dolby Vision a HDR10+. Užijte si neuvěřitelný jas, syté barvy a pozoruhodný kontrast. Zážitek z kvalitního prostorového zvuku zaručuje technologie Dolby Atmos v kombinaci s prvotřídním zvukovým systémem ONKYO. Řada C815 využívá operační systém Android 9.0 a služby Google Home a Assistant.

TCL C815 s úhlopříčkou 55

Vaše účast je jednoduchá! Své fotografie vkládejte jako obvykle do soutěže Fotograf roku na http://fotografroku.ifotovideo.cz . Všechny vložené soutěžní fotografie se budou ihned objevovat ve zvláštní galerii této kategorie a následně, postupně také na webu Tomáše Vaclíka: www.tomasvaclik.cz/cs/projekt-732x244

POZOR! Máte jednu velmi důležitou soutěžní podmínku:

Jedna fotografie = jedna konkrétní branka.

Jak fotit branky:

Jak fotit branky

Současně s vložením na náš soutěžní web http://fotografroku.ifotovideo.cz vložte tutéž fotografii s příslušným popisem i na www.tomasvaclik.cz/cs/pridat-branku. V soutěži budou hodnoceny pouze fotografie, které splnily tuto soutěžní podmínku a budou tedy v době hodnocení na obou webech. Počet fotografovaných branek jedním autorem není omezen. Ostatní podmínky jsou stejné jako v soutěži Fotograf roku.

Vychutnejte si víc než miliardu nádherných barev

Nová produktová řada C815 s technologií Quantum Dot přináší ohromující obraz v kvalitě 4K HDR, podporuje formáty Dolby Vision a HDR10+. Užijte si neuvěřitelný jas, syté barvy a pozoruhodný kontrast. Zážitek z kvalitního prostorového zvuku zaručuje technologie Dolby Atmos v kombinaci s prvotřídním zvukovým systémem ONKYO. Řada C815 využívá operační systém Android 9.0 a služby Google Home a Assistant.

Červencové vydání je velké a jeho ambicí je uspokojit všechny, kteří si ho koupí nebo předplatí:

Tak si prohlížejte, čtěte, čerpejte informace a účastněte se soutěže Fotograf roku!Červencové FOTOVIDEO

Vyberte si z červencového vydání časopisu FotoVideo:

FOTÍME SPORT: MICHAL ČERVENÝ

Chcete poznat, jak se fotí cyklistika s nápady?

MINIFOLIA: DENČA MOTÁČKOVÁ A RADEK LAVIČKA

Specialisté tématu měsíce soutěže Fotograf roku

INSPIRACE: KRAJINAMI JANA ŠMÍDA

Nenechte si ujít dokonalé fotografické obrazy

GITZO INSPIRUJE: LOCKDOWN MARTINA SIDORJÁKA

„Fotografování je můj život. Nemohl bych bez něj být.“

TECHNIKA: POKRAČUJEME VE VELKÉM TESTU FILTRŮ

Zrodila se nám docela zajímavá překvapení

TECHNIKA: SONY ZV-1 JE KAMERA I KOMPAKT

Testovali jsme novinku pro vlogery a blogery a pro všechny…

FOTOGRAF ROKU: TÉMA: MOTORKY, AUTA, STROJE

Výsledky jsou jasné! Kdo byl v tomto tématu nejlepší?

S naším předplatným opravdu ušetříte, a ještě k němu dostanete dárek dle vašeho výběru zdarma!

Předplaťte si nás, jde to velmi rychle a můžete si vybrat, zda po jednom či dvou či třech či šesti či dvanácti výtiscích, či… jak se vám to bude líbit

Vybírejte si například na:

http://www.ifotovideo.cz/rubriky/predplatne/

https://www.send.cz/casopis/779/foto-video

https://foto-video.magaziny.cz/

https://predplatit.cz/detail/foto-video/200/

Mít doma kvalitně tištěný časopis FotoVideo každý měsíc o den dříve, než se objeví ve volném prodeji na stáncích a v prodejnách, a ještě k tomu za cca 60 % jeho normální, prodejní ceny, to už se fakt vyplatí! Šetřete s námi!

Červencové FOTOVIDEO

Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.