Vladimír Čech ml. – Portfolio

Publikováno: 19. července 2022 | autor Redakce
the-tiger.jpg

Náklonnost (posedlost) k wildlife fotografii jsem s největší pravděpodobností zdědil po svém otci, vášnivém cestovateli a vynikajícímu fotografovi.

Fotograf divoké přírody a zvířat s obrovskou vášní pro kočkovité šelmy všeho druhu i velikosti. Vladimír je známý svými dlouhodobými projekty, které úzce propojují svět fotografie a ochranu přírody.

11.jpg

V terénu využívá jak „klasickou“ techniku, tak i tzv. DSLR fotopast – to je podomácku zhotovená sestava složená ze zrcadlovky, externích světel a pohybového senzoru - staví si své fotografické studio uprostřed lesa a to doslova. Jeho práce byla opakovaně oceněna v tuzemských i zahraničních soutěžích, mimo jiné v International Photographer Of The Year, Wildlife Photo Contest, Asferico, Nature's Best Photography & Nature's Best Photography Asia, Nature TTL, FEP Awards, BigPicture: Natural World Photography Competition či Siena International Photo Awards.


Kde najdete více fotek a informací


Jako jeden z porotců hodnotil snímky Czech Nature Photo 2020, o rok později se stal předsedou mezinárodní poroty CNP2021.Jeho obrazy byly součástí největší tématické výstavy tygřích fotografií ve slavné Royal Albert Hall v Londýně, snímky indických nosorožců zase zdobí prestižní knižní publikace Remembering RhinosRemembering Bears. Svými snímky podporuje i další dobročinné projekty jako jsou New Big 5 či Prints for Wildlife...¨

12.jpg

13.jpg

african-elephant-ii.jpg

american-jaguar-vladimir-cech-jr.jpg

badger.jpg

fox.jpg

indian-rhinoceros-mother-and-calf.jpg

irbis.jpg

lynx-lynx.jpg

lynx.jpg

mountain-gorilla-sleeper.jpg

persian-leopard-stacked.jpg

sumatran-serow-(capricornis-sumatraensis).jpg

wildcat.jpg

the-tiger.jpg

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.