ŠÁRKA LISNÍKOVÁ

Publikováno: 8. června 2012 | autor Redakce
Šárka Lisníková

Zdravím všechny milovníky fotografie, jmenuji se Šárka Lisníková, žiji a pracuji a také trošku fotím:-)) na severní Moravě, v Ostravě..

Jsem kuchařkou ve školní jídelně a k fotografování mě přivedl můj tatínek coby malou holku.. Prošla jsem celým "mokrým "procesem" vytváření snímků, z nichž většina zdobí naše rodinná alba. A protože mi láska k focení zůstala dodnes, pokouším občas štěstí v soutěži Fotograf roku.

Vyhraněný styl nemám, fotím zkrátka vše, co mě "osloví" a zaujme a co prožívám. Vždy se mi líbila dobrá reportážní fotka a zachycení emocí..

Kam vás nasměruji?? Svůj blog nemám, Facebooku se vyhýbám, prostě jsme si nějak "nesedli". Ale přesto se o mých fotkách, životě, povaze, rodině, práci a pocitech dozvíte velmi mnoho z projektu Week of life, jehož jsem členkou již více jak dva roky.

Projekt je velice zajímavý a přínosný jak z fotografického, tak z lidského hlediska a já bych Vás všecky chtěla tímto pozvat k nám na Week of life..Jde o život v 9 obrázcích denně a přispět sem může opravdu každý. Kdoví, třeba si najde přízeň i u Vás. A samozřejmě mám osobní stránku i v soutěži Fotograf roku, kterou taktéž můžete navštívit.

S přáním dobrého světla Vaše Šárka Lisníková

 


Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.