OPPO představuje plány na rozšíření aktivit v EU i nové nabídky pro zákazníky v roce 2024

Publikováno: 13. března 2024 | autor Redakce
oppo-event-noomadik-39.jpg

Přední světová technologická společnost OPPO oznámila posílení svých aktivit na evropských trzích a představila řadu inovativních produktů a technologií pro Evropu na rok 2024.

OPPO oslaví v roce 2024 své 20. výročí, které je zároveň 7. rokem působení značky v Evropě. Od uvedení inovativní řady Find X v roce 2018 se OPPO stalo klíčovým hráčem na evropském trhu se spotřební elektronikou a zařízeními pro sítě 5G. Díky spolupráci s Wimbledonem, Roland-Garros, Ligou mistrů UEFA, Paris Photo a dalšími si značka získala silnou pozici i úzké spojení s místními spotřebiteli.

-vs-2014.jpg

„Evropa byla pro OPPO vždy klíčová,“ řekl Bingo Liu, generální ředitel společnosti OPPO Europe, a doplnil: „Naším posláním zůstává dodávat evropským uživatelům ty nejlepší produkty. Jsme tu, abychom zde působili a nabídli trhu s chytrými zařízeními větší výběr.“

Společnosti OPPO a Nokia uzavřely 24. ledna 2024 globální dohodu o křížovém licencování patentů, která se vztahuje na základní patenty pro standardy sítí 5G i dalších mobilních komunikačních technologií. V rámci svého dlouhodobého závazku k evropskému trhu společnost OPPO také oznámila, že její produkty budou opět široce dostupné po celé Evropě.

cocktail.jpg

„V uplynulých měsících jsme zaznamenali rostoucí požadavky a silná očekávání spotřebitelů v EU, kteří stojí o zážitky, které OPPO přináší, jako je možnost pořizovat smartphony špičkové fotografie.“ Bingo Liu zdůraznil: „Díky veškeré podpoře je tým OPPO Europe odhodlanější než kdykoli předtím poskytovat našim zákazníkům inovativní produkty a bezkonkurenční služby.“

Během veletrhu MWC společnost OPPO také oznámila, že uzavře tříletou strategickou alianci se skupinou Telefónica, která bude dále podporovat růst značky OPPO na globálních trzích, zejména v Evropě.

oppo-event-noomadik-212.jpg

Nedávné údaje společnosti Canalys ukazují, že si OPPO v roce 2023 udrželo pozici čtvrté největší značky chytrých telefonů na světě a zajistilo si 9 % celkového podílu na trhu s více než 100 miliony dodaných smartphonů. V roce 2023 dosáhl celosvětový počet aktivních uživatelů smartphonů OPPO více než 600 milionů ve více než 60 zemích a regionech. V rámci poslání značky „Technologie pro lidstvo, laskavost pro svět“ pokračuje OPPO v obohacování života lidí inovativními produkty a neustále investuje do výzkumu a vývoje.

oppo-event-noomadik-89.jpg

Aby společnost OPPO vstoupila do éry chytrých telefonů s umělou inteligencí, odhalila, že v roce 2024 se v Evropě objeví funkce generativní umělé inteligence v jejích chystaných produktech, které umožní více uživatelům zažít chytrý život podporovaný umělou inteligencí.

Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.