Zrychlete svůj počítač pomocí SSD disků WD Blue- Komerční sdělení

Publikováno: 28. března 2023 | autor Redakce
https://www.westerndigital.com/cs-cz/products/internal-drives/wd-blue-sn570-nvme-ssd?utm_medium=rs2&utm_source=ptr&utm_campaign=Fotovideo&utm_content=wdbluesn570&utm_term=03-23-2023-54#WDS250G3B0C

V posledních několika letech jsme svědky nebývalých změn v tom, jakým způsobem pracujeme, učíme se, bavíme se a žijeme. Home office se stal novou normou a mnoho vzdělávacích institucí se rychle přizpůsobilo nové formě učení z domova. Přechod do tohoto hybridního světa by nebyl možný bez vhodného vybavení. Ať už se jedná o práci nebo učení z domova a vzdálené nebo hybridní prostředí – správné vybavení počítače je pro zvládání rostoucích nároků na aplikace a data klíčové.

Kromě základních desek, grafických procesorů a procesorů nové generace mohou k plnění těchto nových požadavků na výkon přispívat i rychlé úložné disky. Upgrade úložiště počítače z pevného disku (HDD) na SSD disk může v mnoha ohledech pomoci maximalizovat efektivitu počítačů a notebooků. Přechodem na SSD disk můžete okamžitě zvýšit rychlost svého počítače. Může výrazně zlepšit běh procesů na počítači a zrychlit načítání programů a dalších aplikací. Navíc díky nepřítomnosti pohyblivých součástí v SSD disku můžete zaznamenat snížení hlučnosti, což může zlepšit prostředí pro práci nebo učení, a tedy zvýšit vaši produktivitu – ať jste kdekoli.

Pokud hledáte způsob, jak posunout svůj počítač na vyšší úroveň z hlediska rychlosti a kapacity, je čas na upgrade! Než však začnete, zkontrolujte kompatibilitu rozhraní své základní desky (SATA nebo M.2 NVMe) a vyberte si správné úložné řešení pro své potřeby!

WD disk 1

Co potřebujete vědět před upgradem

Než začnete s upgradem, nezapomeňte si zazálohovat všechna svá data! Můžete k tomu použít externí pevné disky i SSD disky – produktové portfolio Western Digital nabízí úložná řešení, díky nimž je zálohování souborů a dat velmi jednoduché. Při automatickém a spolehlivém ukládání souborů na externí disk neplatíte žádné měsíční poplatky za úložiště a nejsou potřeba žádné složité postupy ani technické znalosti. Prohlédněte si portfolio a zjistěte více o různých produktech.

Pojďme na to: Upgradujte svůj systém a optimalizujte si svou novou zakázkovou sestavu

Ve stolním počítači (PC) je instalace nového disku snadná. Uvnitř skříně najdete základní desku se sloty pro další disky. Většina stolních počítačů má k dispozici několik slotů SATA, které jsou ideální pro ukládání dat operačního systému a aplikací. Pokud má váš počítač sloty SATA a chcete upgradovat z pevného disku, pak by pro vás mohl být ideální 2,5'' SSD disk WD Blue™ 510 SATA. Tento disk SSD SATA s rychlostí čtení až 560 MB/s1 vdechne vašemu počítači nový život, abyste mohli posunout svou práci dál a rozvíjet svůj tvůrčí potenciál. Tento disk je navržen speciálně pro profesionály, tvůrce obsahu a editory a nabízí kapacitu až 1 TB2 a aplikace, jako je Acronis® True ImageTM pro ochranu před kybernetickými útoky3 a bezplatnou tříměsíční zkušební verzi Dropbox Professional4. Dobré vědět: SSD disk WD Blue 510 SATA je dostupný také ve formátu M.2 pro lepší kompatibilitu, takže jej lze použít ve slotech mnoha počítačů včetně řady starších strojů a notebooků.

WD disk SSD

V novějších počítačích můžete najít také sloty pro disky SSD NVMe™, které mohou rychlost ještě zvýšit. Pokud potřebujete neustále přistupovat k velkým projektovým souborům, měli byste zvážit upgrade pevného disku nebo staršího SSD SATA na disk SSD NVMe, protože lépe vyhovuje potřebám úloh náročných na zdroje, jako je renderování a střih videa. SSD disk WD Blue SN570 NVMeTM vyladí výkon vašeho počítače a umožní vám zefektivnit pracovní postupy, abyste mohli rychleji tvořit a zároveň zachovat nízkou spotřebu energie. Díky kapacitě až 2 TB2 a rychlosti čtení až 3 500 MB/s1 zaznamenáte značný nárůst výkonu a váš systém poběží až pětkrát rychleji než s nejlepšími SSD disky SATA z portfolia Western Digital. Kromě toho získáte přístup ke službě Acronis True Image a jednoměsíční členství ve službě Adobe Creative Cloud, která nabízí přístup ke službám jako Adobe Photoshop, Illustrator, Lightroom, Premiere Pro a InDesign5.

Podle dostupného rozhraní nainstalujte zvolený SSD disk do příslušného slotu na základní desce. Po instalaci přeneste data včetně operačního systému ze starého disku na nový pomocí klonovacího softwaru (například Acronis True Image).

Po dokončení procesu klonování odpojte (dočasně) starý disk a v systému BIOS základní desky zvolte jako primární jednotku nový disk. Po ověření funkčnosti nového disku a správnosti nastavení systému BIOS můžete starý disk znovu připojit (při vypnutém počítači) a naformátovat jej. Další užitečné doporučení: Tento starší disk nebo i další pevný disk jsou ideální pro archivaci dat, k nimž nepotřebujete mít rychlý a nepřetržitý přístup.

Pokud si nejste jisti, že tento proces zvládnete sami, raději se obraťte na specializovanou firmu!

WD disk 2

Vysvětlivky:

11 GB = 1 miliarda bajtů a 1 TB = 1 bilion bajtů. Skutečná uživatelská kapacita může být menší v závislosti na operačním prostředí.

2Na základě rychlosti čtení. 1 MB/s = 1 milion bajtů za sekundu. Na základě interního testování – výkon se může lišit v závislosti na hostitelském zařízení, podmínkách použití, kapacitě disku a dalších faktorech.

3Vyžaduje se stažení a instalace. Zahrnuje pětiletou licenci pro váš kompatibilní disk. Uplatněte ji do 90 dnů od nákupu. Nelze ji kombinovat s jinými nabídkami. Časově omezená nabídka – podrobnosti naleznete na webu Western Digital. Nabídka se může změnit.

4Je vyžadováno připojení k internetu. Nabídku je třeba uplatnit do 30. září 2023, dokud budou k dispozici aktivační kódy. Nabídka je omezena na 1 nový účet Dropbox a podléhá souhlasu s podmínkami služby Dropbox. Na stávající účty se vztahují omezení. Podrobnosti najdete na webu Dropbox. Společnost Western Digital si vyhrazuje právo tuto nabídku kdykoli změnit nebo ukončit bez předchozího upozornění. Tato nabídka není dostupná ve všech zemích.

5 Individuální předplatné. Vyžaduje se připojení k internetu a Adobe ID. K dispozici v zemích, kde je k dispozici individuální předplatné služby Adobe Creative Cloud. Nabídka je omezena na 1 předplatné na každý nákup SSD disku WD Blue SN570 NVMe; maximálně 5 na jeden uživatelský účet Adobe, s výhradou přijetí platných podmínek použití. Nabídku je třeba uplatnit do 31. října 2023, dokud budou k dispozici aktivační kódy. Společnost Western Digital si vyhrazuje právo tuto nabídku kdykoli změnit nebo ukončit bez předchozího upozornění. Příslušné podmínky a zásady ochrany osobních údajů naleznete na adrese www.adobe.com/legal.

O firmě:

Western Digital, design Western Digital, logo Western Digital a WD Blue jsou registrované ochranné známky nebo ochranné známky společnosti Western Digital Corporation nebo jejích poboček ve Spojených státech a případně dalších zemích. Acronis a True Image jsou registrované ochranné známky společnosti Acronis International GmbH ve Spojených státech a dalších zemích. Adobe, Creative Cloud, Illustrator, InDesign, Lightroom, Photoshop a Premiere Pro jsou registrované ochranné známky nebo ochranné známky společnosti Adobe ve Spojených státech a případně dalších zemích. Dropbox je ochranná známka společnosti Dropbox, Inc. Označení NVMe je ochrannou známkou společnosti NVM Express, Inc. Všechny ostatní značky jsou majetkem příslušných vlastníků.

Specifikace produktu se mohou změnit bez předchozího oznámení. Zobrazené obrázky se mohou lišit od skutečných produktů.

© 2023 Western Digital Corporation nebo její přidružené subjekty. Všechna práva vyhrazena.

WD disk in

Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.