Zkuste si retuš fotografií na monitorech EIZO

Publikováno: 2. března 2023 | autor Redakce
EIZO kurz Mili Kosinová h

Obdivujete fotografie připomínající malby starých mistrů a přemýšlíte, jak na takové fotky? Nahlédněte pod pokličku fine art fotografky, Mili Kosinové, která vám přiblíží svou vlastní cestu.

V rámci půldenního kurzu se lektorka Mili Kosinová zaměří na praktické úpravy fine art portrétů ve PhotoShopu. Připomenete si něco o retušovacích nástrojích a následně si osvojíte postup úpravy na jedné nebo několika výukových  fotografiích.

Termín: čtvrtek 23.3.2023, 14 – 19 hod
Místo: EIZO Corp., Sokolovská 100/94, Praha 8 – Karlín
Cena: 1.790 Kč

Přijďte si vyzkoušet retuši fine art fotografií přímo na fotografických monitorech EIZO řady ColorEdge. Fotografické monitory EIZO se vyznačují širokým pokrytím barevného gamutu a barevnou hloubkou. Absolutní přesnost, věrnost barev a spolehlivost monitorů v kombinaci s hardwarovou kalibrací zaručí, že soubor se zobrazí třeba i za 5 let stejně jako dnes.

EIZO kurz Mili Kosinová in
Kurz je určený pro všechny nadšené fotografy, kteří se rádi nechají strhnout enthusiasmem zapálené fotografky a lektorky Mili Kosinové. Uvítáme trochu zkušenější fotografy, kteří jsou již obeznámeni alespoň se základními funkcemi Photoshopu na úrovni „vrstev“. Kapacita kurzu je 8 lidí. S sebou je nutné si přinést vlastní notebook s nainstalovaným Photoshopem verze 2022 -23. Pokud máte grafický tablet, určitě ho přibalte sebou.

Kurz bude rozdělen do tří bloků s dvěma krátkými 15 min. přestávkami k občerstvení. Během přestávek budou mít zájemci možnost nahlédnout do EIZO showroomu, kde pro ně budou připraveny krátké ukázky jednoduchého nastavení fotografického monitoru po jeho vybalení z krabice nebo před úpravou fotografie.

O lektorce Mili Kosinové

Mili Kosinová se profiluje jako portrétní a umělecký fotograf. Portrétní fotografii se intenzivně věnuje už od svých fotografických začátků. Pro své klienty fotí jak běžné portréty, beauty portréty, tak také rodinnou a newborn fotografii. Jejím těžištěm je však umělecký portrét. Ve svých fotografiích se snaží zachytit tu část lidské osobnosti, která není na první pohled vidět a vypráví buď o osobnosti fotografovaného nebo ztvárňuje celistvý příběh. To je přesně to, co fotografický styl Fine art umožňuje, protože posouvá hranice skutečnosti do světa fantazie.

WebFacebook

V případě zájmu o kurz, prosíme, kontaktujte organizátora na tomto mailu:

Kristyna.kuldova@eizo.com

Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.