ZERO LIMITS – Jejich tvorba nezná limity

Publikováno: 7. července 2023 | autor Redakce
ksi04277.jpg

Při upozornění na připravovaný podzimní FotoŠkoda FEST (koná se od 6. do 12. 11. 2023) jsme si nemohli nevzpomenout na výzvu Staň se Švýcarákem, která se mnohým z nás svou kreativní nápaditostí a neotřelým humorem vryla spolu s letošním jarním festivalem do paměti. Kdo jsou vlastně jeho tvůrci a jak vznikl? Zeptali jsme se…

Dle našich čtenářů byl Švýcarák geniální nápad. Prozradíte nám něco ze zákulisí, jak vznikl a jak se vám pro Centrum FotoŠkoda a jeho FEST pracovalo?
Se značkou FotoŠkoda spolupracujeme již rok a společné fungování si nemůžeme vynachválit. Už od počátku spolupráce máme vlastně jediný úkol: obsahem oslovit širší skupinu lidí a pomoci značce FotoŠkoda držet krok s dobou.

zr-02642.jpg

O tom vlastně celý koncept Švýcaráku je. Vytvořili jsme něco, co má potenciál rezonovat jak s tradičnější cílovou skupinou, tak s mladými tvůrci a celou značku jim přiblížit příjemnou a vtipnou formou.


TIP: Podívejte se na YouTube kanál Zero Limits


A jak celý nápad vznikl? Při ranní kávě jednoho pomalého pondělí jako většina dobrých nápadů. (smích) Chtěli jsme vytvořit „superhrdinu“, který v dnešním kreativním světě umí jednoduše všechno. A proč tematika westernu?

Připadalo nám, že tím dokážeme oslovit velké množství lidí, protože jsme si všichni hráli na indiány a kovboje. Ve spojení s humorem a nadsázkou jde o univerzální koncept bez ohledu na cílovou skupinu.

zr-09703.jpg

Vaše běžná práce? Jaké máte klienty a co vše pro ně děláte?
Dalo by se to tak říci. Klienty máme opravdu různé. Od jednotlivců přes firmy figurující ve světě e-commerce až po agentury, které si nás najímají k tvorbě pro velké mezinárodní značky. Nyní nás většina klientů poptává na videoprodukci, při které tvoříme také fotografie.

zr-06425.jpg

Máme velkou výhodu, že dokážeme tvořit obojí ve stejném produkčním dni, tím šetříme čas a peníze všem zúčastněným. Naše tvorba ale není jen komerční a reklamní. Tvoříme i svůj vlastní obsah na YouTube, máme podcast o kreativním světě s názvem Nuly Sobě a také edukujeme další kreativce na portále HeroHero.

ksi04277.jpg

Vlastně by se dalo říct, že jsme takoví Švýcaráci obsahu. V ideálním případě za námi přijde klient s produktem nebo službou, na kterou potřebuje vymyslet neotřelý obsah. V tu chvíli začínáme tvořit. Seženeme inspirace, vytvoříme koncept a...


Celý článek najdete v červencovém čísle FotoVideo

Doporučujeme také výhodné předplatné s dárkem!


fv07-23-web3.jpg

Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.