Zaostřeno na Nikon(y)...Základy DSLR Nikon řady 5000

Publikováno: 1. srpna 2016 | autor Redakce
Kurzy Živě

KurzyŽivě.cz pro vás připravili další vysílání, tentokrát zaměřené zejména na Nikoňáky. Ale i když máte jinou zrcadlovku, určitě při kurzu uvidíte užitečné informace i pro svůj model.

Pořídili jste si zrcadlovku Nikon řady 5000? Pak je tento kurz určen právě Vám! Naučte se jí ovládat s Edem Jahelkou. Držení přístroje, jeho základní nastavení, vyvážení bílé a podle čeho se při vyvážení řídit, nastavení citlivosti, jak pracovat s autofokusem..

TERMÍN: úterý 2. srpna v 18:30

Kurz si můžete prohlédnout zde

Podíváme se i na doplňky výbavy. Vysvětlíme si jak připojit Wifi, systémový blesk, počítač, …
Zaměříte se na praktické použití v různých situacích. Ukážete si focení portrétu a produktové fotografie a mnoho dalšího.

Vše bude podloženo praxí, s fotopřístroji Nikon pracuje Ed Jahelka už více než 20 let. Velký prostor věnuje hlavně vašim dotazům.

Eduard Jahelka

Moje krédo profesionálního fotografa je jednoduché: „klient a a jeho přání jsou středem vesmíru. Každá fotografie musí v první řadě sdělit divákům to, proč byla pořízena. Správná kompozice a další estetické kvality jsou nedílnou součástí dobré fotografie“. Stejné zásady se držím i jako lektor. Cílem kurzu je vysvětlit studentům a naučit je to, co jim pomůže vyřešit problém, usnadní jim život a zlepší jejich výsledky. Pro kariéru fotografa jsem se rozhodl už na základní škole. Po vystudování SOU- obor fotograf a SOŠ- fotografie jsem získal praxi na mnoha fotografických pracovištích. Nejvíce mne to vždy táhlo ke studiové reklamní fotografii a portrétu. Od roku 1993 mám vlastní fotografické studio. Reference a ukázky z mé práce najdete na mých stránkách ( www.jahelka.com)

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.