Základní ovládání DSLR Nikon

Publikováno: 30. ledna 2017 | autor Redakce
kurzyzive1.jpg

Pracujete s digitální zrcadlovkou NIKON? Nebo si některý z Nikonů chcete pořídit? Pak vám mohu doporučit právě tento videokurz.

Datum vysílání :

Úterý, 31. Leden 2017 - 18:30

Lektor: ED Jahelka

Podíváme se společně, jak z Nikonů dostat to nejlepší, co nám mohou nabídnout. Zaměříme se na praktické použití v různých situacích. Podíváme se i na doplňky výbavy. Prozradím vám, co mi pomáhá v mé praxi. A také vám poradím, co si kupovat nemusíte a tím ušetříte své peníze.

Co Vás čeká

Digitální zrcadlovka patří základnímu vybavení současného profesionálního fotografa. Také mnoho amatérských fotografů volí DSLR jako svůj hlavní fotopřístroj. Zrcadlovky Nikon patří k absolutním špičkám ve své kategorii. V kurzu vám předvedu, jak svůj Nikon používám při své práci. Vysvětlím vám, a ukážu na příkladech co, kde a jak je potřeba nastavit, aby byl výsledek přesně takový, jaký očekáváte. Vysvětlím vám: jak si nastavit vyvážení bílé jaký zvolit režim zaostřování K čemu jsou různé expoziční programy (PASM) Jak je to s korekcemi expozice Proč a kdy ukládat snímky ve formátu RAW(NEF) a kdy jpg
Vysvětlím vám co je to „crop faktor“ a že to není žádná věda Budeme se věnovat i objektivům a externím bleskům Zastavíme se také u ergonomie a správného držení přístroje. Vše bude podloženo mou praxí, s fotopřístroji Nikon pracuji už více než 20 let. Velký prostor věnuji vašim dotazům.  Zakupte si osobní účast a získejte možnost konzultovat své dotazy osobně a vyzkoušet si focení na přítomné modelce. Navíc získáte i videozáznam a můžete si své znalosti v budoucnu kdykoliv osvěžit.   

Jak to bude vypadat?

Na praktických příkladech si postupně ukážeme a vysvětlíme základní funkce a jejich správné nastavení. Ukážeme si jaké objektivy jsou vhodné pro různé fotografické úkoly. Předvedu jaké doplňky vybavení se mi osvědčily a proto je používám ve své praxi. velký prostor nechám pro dotazy a diskuzi     Pro koho je kurz určen Kurz je pro všechny, které zajímá práce s DSLR. Přestože se budu zabývat prací s přístroji Nikon, mnoho informací má univerzální platnost a tak se v kurzu dozví mnoho zajímavých věcí i majitelé jiných značek. Nebude se jednat o „srovnávací test“ ani o PR předvádění značky Nikon. Pochválím Nikon tam, kde mě pomáhá v práci, ale nezatajím ani to, co mi práci ztěžuje.

Více o kurzu najdete zde.

Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.