Za Leicou do bazaru aneb skvělé kousky za výhodné ceny

Publikováno: 3. listopadu 2019 | autor Redakce
leica+m4.jpg

O Leice jste si v našem časopise a na blogu Centra FotoŠkoda mohli přečíst už řadu článků stejně jako o výjimečných kouscích, které najdete v bazaru největšího fotografického obchodu ve střední Evropě. V tomto článku se obě témata propojí a my se podíváme na skvělé produkty s červeným logem Leica, které najdete v bazarových regálech a které vám případně umožní užívat luxusní optickou kvalitu za menší obnos než při nákupu nového kousku.

Text: Kryštof Korč a redakce FotoVideo, foto: Leica a https://bazar.fotoskoda.cz

Legendární Leica v bazarových regálech

Do určité míry můžete o jakékoliv fotografické značce prohlásit, že změnila fotografii. Je ale málo takových, kterým se podařilo vynalézt celý nový formát, dovézt jej k dokonalosti, přežít digitalizaci v prakticky nezměněné formě a ještě si udržet specifickou část trhu unikátním fotoaparátem. Uf, až se mi z toho výčtu orosilo čelo.

O Leice jsme již psali, jak Oskar Barnack přišel s kinofilmovým políčkem jako s formátem, který používáme dodnes, o dálkoměrných fotoaparátech, jež se i přes svou archaičnost drží při životě a specifická sorta fotografů na ně nedá dopustit.

fotovideo-11-2019--stranka-076.jpg fotovideo-11-2019--stranka-077.jpg

...
Celý článek si můžete přečíst v listopadovém vydání FotoVideo.
Více informací o obsahu listopadového vydání najdete zde.

fv11-vizual-v1-.jpg

fv11-vizual-v2-.jpg

fv11-vizual-v3-.jpg

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.