Xiaomi nabízí slevy 61 % a až 5 000 Kč

Publikováno: 25. dubna 2023 | autor Redakce
Xiaomi Fan Festival main

Xiaomi Fan Festival se koná od 24. dubna do 14. května 2023 a nabízí výrazné slevy na vybrané produkty - vybírejte!

Zlevněna je řada telefonů, včetně vlajkové řady Xiaomi 13, nejnovější Redmi Note 12, či herní řady POCO X5. Dále je možné si s výraznou slevou pořídit i sluchátka, hodinky, různé modely čističek vzduchu nebo elektrické koloběžky. Ve vybrané dny se navíc na stránce XFF.XIAOMICESKO.CZ objeví vždy ještě jeden výrazně zlevněný produkt Xiaomi. Kompletní nabídka Xiaomi Fan Festivalu, který probíhá až do 14. května, je dostupná také na oficiálním e-shopu společnosti Xiaomicesko.cz.

Ze smartphonů je pravděpodobně největším lákadlem této akce řada Xiaomi 13, která byla vytvořena ve spolupráci s legendární fotografickou společností Leica. Nejvýkonnější model Xiaomi 13 Pro se pyšní palcovým snímačem, což je největší snímač, který byl kdy zabudován do mobilního telefonu. Díky němu je schopen pořizovat neuvěřitelně ostré a detailní snímky, a přináší nové fotografické možnosti. Dále využívá nejmodernější mobilní platformu Snapdragon®️ 8 Gen 2, která nabízí fantastický výkon pro snadné a rychlé zpracování všech činností, od fotografování až po hraní her. Z 0 na 100 % se dokáže nabít již za 19 minut. Xiaomi 13 Pro je zlevněno z původních 31 499 Kč na 27 499 Kč.

Xiaomi Fan Festival 13

Z této řady je zlevněno i Xiaomi 13 Lite, které je přizpůsobeno mladým uživatelům chytrých telefonů, kteří jsou nadšenci do pořizování jedinečných selfie a příběhů. Toto zařízení je vybaveno dvěma předními fotoaparáty a všestrannými softwarovými funkcemi a je speciálně navrženo tak, aby splňovalo jejich potřeby. Jeho původní cena činí 11 999 Kč a nyní si ho můžete pořídit za 9 999 Kč.

Slevy se vztahují i na nejnovější řadu dostupných telefonů Redmi Note 12. Nejvyšší model Redmi Note 12 Pro+ 5G je vybaven výkonným systémem tří fotoaparátů, a může se pochlubit 200Mpx hlavním snímačem na úrovni vlajkové lodi. Dále má 120Hz displej Flow AMOLED, který podporuje Dolby Vision® a Dolby Atmos®. Plynulý a spolehlivý výkon 5G zajišťuje vysoce výkonná čipová sada MediaTek Dimensity 1080. O dlouhou výdrž se pak postará baterie s kapacitou 5 000 mAh a podpora 120W nabíjení HyperCharge. Tento pracant je z původních 11 999 Kč zlevněn na 10 499 Kč.

Pořiďte si třeba i herní telefon s nízkou cenou

Řada POCO X5 byla navržena a zkonstruována tak, aby splňovala potřeby a překonávala očekávání mladých uživatelů a tvůrců obsahu. POCO X5 Pro 5G je vybaveno 6,67″ displejem Flow AMOLED. Díky jeho tenkému profilu se pohodlněji drží při hraní her nebo vytváření obsahu. Ať už natáčíte videa, sledujete filmy, procházíte sociální sítě nebo hrajete hry, obnovovací frekvence na úrovni vlajkové lodi 120 Hz poskytuje jasný, živý a mimořádně plynulý obraz. POCO X5 Pro 5G koupíte o 1 000 Kč levněji, tedy za 7 999 Kč.

A spousta dalších slev. Nastudujte, určitě něco najdete!

Xiaomi Fan Festival in

Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.