Vysoce výkonná úložná řešení od společnosti Other World Computing

Publikováno: 21. července 2023 | autor Redakce
owc-124353-owc-atlas-cfx-flex-mbp-v1.jpg

Jak maximálně využít technologie, do kterých jste investovali? Ať už ji používáte ke komunikaci, tvorbě nebo zabezpečení, technologie by se měla snadno používat a umožnit vám soustředit se na tvůrčí práci.

Společnost Other World Computing (OWC) je předním poskytovatelem vysoce výkonných úložných řešení pro paměťové karty Atlas, počítačového hardwaru, příslušenství a softwaru pro profesionály i spotřebitele. Jejich jednoduchým cílem je vytvářet inovativní řešení pro kutily, která vám umožní maximálně využít vaše technologie.

owc-124433-owc-atlas-cfx-sd-lifestyle-9.jpg

"Společnost OWC jsem založil, protože pro mě bylo obtížné dostat se do místního obchodu a upgradovat svůj vlastní Apple. Navíc to bylo velmi drahé, a to mě přimělo k tomu, abych si upgrade provedl sám, ale abych se o tyto informace podělil a nabídl je ostatním, aby z nich mohli mít stejný prospěch," říká Larry O'Conner, zakladatel a generální ředitel společnosti OWC.

Společnost OWC navrhuje produkty tak, aby byly kompatibilní se širokou škálou zařízení, což uživatelům umožňuje bezproblémovou integraci řešení do jejich stávajícího technologického ekosystému od pořízení až po dokončení.

owc-03-124473.jpg

Ať už se jedná o vylepšení úložné kapacity počítače nebo rozšíření možností připojení, společnost OWC nabízí řešení, která rozšiřují funkčnost různých zařízení pro kreativní profesionály, podniky, firmy a vzdělávací organizace. Paměťové karty a čtečky paměťových karet Atlas jsou určeny pro nejpokročilejší případy použití profesionálních fotografů a kameramanů.

owc-124353-owc-atlases-nikon850-fishtank.jpg

Od 27. června 2023 začne Focus Nordic distribuovat OWC ve Švédsku, Dánsku, Norsku, Finsku, na Islandu, v Polsku, České republice, na Slovensku, v Estonsku, Lotyšsku a Litvě. Jsme rádi, že se můžeme připojit ke spolupráci se společností OWC společně s našimi partnery v distribuční síti Transcontinenta a Digit Access, kteří budou od stejného data distribuovat OWC v zemích Beneluxu, Velké Británii, Irsku, Německu a Rakousku, respektive ve Francii, Španělsku a Portugalsku. Produkty budou k dispozici začátkem Července 2023.

owc-01-124432.jpg

Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.