Vyberte si vhodné produkty JOBY pro své focení smartphonem

Publikováno: 11. března 2019 | autor Redakce
griptightone-family-rgb-1000px.jpg

V únorovém vydání FotoVideo jsme vám už nabídli něco z akční nabídky speciálních stativů a držáků dodávaných pod značkou JOBY. Byly to ale převážně typy doporučené pro fotoaparáty a kamery. Ty, které vám ukážeme v březnovém vydání, jsou určeny spíše pro smartphony, i když se pro foťáky a kamery dají samozřejmě použít také.

Malé shrnutí úvodem pro lepší orientaci

Na našem trhu najdete dvě produktové řady: JOBY GripTight ONE a JOBY GripTight PRO

Řadu JOBY GripTight ONE tvoří kombinace, které jsou vždy složené ze stativu JOBY GorillaPod a klipového držáku JOBY GripTight ONE Mount. Vyznačují se možností rychlého nasazení i sejmutí telefonu.

GripTightOne Magnetic:

GripTightOne Magnetic

JOBY GripTight PRO pro změnu tvoří kombinace, které jsou vždy složeny ze stativu JOBY GorillaPod a pevného, aretovatelného JOBY GripTight PR Mount. U této řady se telefon fixně zaaretuje, takže držáky lze použít ve všech možných pozicích a podmínkách, tedy i na kole, na motorce atd. Řada PRO má navíc dvě velikosti úchytu, kdy jeden se hodí pro všechny rozměry telefonů a druhý pro všechny velikosti tabletů (7−11").

A co je důležité − všechny tyto výrobky, jak jsme se zmínili již v úvodu, lze použít také pro focení s fotoaparátem nebo s akční kamerou. Po odejmutí klipu můžete začít.

Celý článek si můžete přečíst v březnovém tištěném (nebo elektronickém) vydání časopisu FotoVideo!
Více z obsahu březnového vydání nadjete zde.

FotoVideo 03/2019, foto Ivan Mladenov


Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.