Vánoční dárky z vlastních fotek

Publikováno: 8. prosince 2023 | autor Redakce
titulni-fotka.jpg

Vytvořte fotoobraz nebo fotokalendář z vlastních fotek a ukažte světu své kreativní schopnosti a fotografické dovednosti jiným způsobem než online či v galerii. Fotoobrazy a fotokalendáře jsou skvělým osobním dárkem pro přátele a rodinu. Každý měsíc může být novým uměleckým zážitkem. Navíc vše objednáte jednoduše online na www.cewe.cz

Samotný proces vytváření fotoobrazu nebo kalendáře může být pro vás samotné inspirujícím a kreativním zážitkem. Vytvoříte si svůj vlastní design během několika minut nebo poskládáte fotky do předem navrženého designu od designérů. Vaší kreativitě se meze nekladou.

Kalendář i fotoobraz může být skvělou příležitostí k vyprávění vlastního příběhu. Jednoduše můžete sdílet svůj pohled na svět a prezentovat přenesené emoce a myšlenky prostřednictvím vlastních fotek. Poskládejte svůj osobní příběh do jednoho díla.

fotografie-primo-vytistena-na-hlinikove-desce..jpg

Dokonalý dárek z jedné fotky

Pro objednání fotoobrazu navštivte www.cewe.cz, kde najdete širokou nabídku různých materiálů. Stačí si vybrat ten, který bude dokonale ladit k vaší fotce. Velice oblíbeným produktem je foto na hliníkové desce, protože prezentuje vaše fotky na úplně jiné úrovni. Tento typ obrazu má unikátní matný povrch a každá fotka vytištěná přímo na něj získá umělecký vzhled. Hliníková deska se vždy postará o elegantní prezentaci vašich záběrů.

Pokud holdujete lesklým povrchům, doporučujeme zvolit foto za akrylovým sklem. Vaše fotka, vytištěná přímo na akrylové sklo, získá vysoký barevný lesk a působivý prostorový efekt. Ze snímku tak jednoduše vytvoříte moderní a elegantní dílo.

designove-sablony-pro-vsechny-typy-kalendaru..jpg

Velice zajímavým produktem je Gallery Print, který v podstatě kombinuje hliníkovou desku a akrylové sklo. Přímý UV tisk na akrylové sklo je v tomto případě ještě podlepený 3mm hliníkovou deskou, která zajišťuje stabilitu motivu a elegantní vzhled jako v galerii.

Umělecké dílo v rámu

U CEWE najdete velký výběr různých typů rámů, které lze dokonale sladit s čímkoliv. Fotku např. vsadí do pasparty, umístí za sklo, dají do rámu a umělecké dílo je na světě. Nabídka CEWE zahrnuje rámy dřevěné, kovové a plastové.

Rozhodnete-li se pro přirozený vzhled dřeva, které dokonale orámuje vaši fotku a dodá interiéru jedinečný a hřejivý nádech, máte k dispozici deset různých formátů, ke kterým přidáte v konfigurátoru třeba zmíněnou bílou paspartu a sklo. K dispozici je sedm barev a vybrat vám dají ze šesti různých papírů, na který motiv vytisknou.

jeden-motiv-jako-vicedilny-fotoobraz..jpg

U kovových rámů je nabídka téměř totožná, jde pouze o změnu materiálu. Kovové rámy jsou dostupné ve čtyřech barvách. Lehké plastové rámy najdete na webu hned ve dvou barvách, a to v černé a bílé. Zároveň do kategorie rámovaných obrazů spadají i rámy pro kašírované fotky nebo pro velice oblíbené foto na plátno.


TIP: Každý dřevěný rám, který najdete v nabídce, pochází z české výroby. Dodavatelská společnost sídlí v Českém Krumlově a vyrábí rámy z certifikovaného dřeva z okolních lesů.


Sestavte rovnou fotokalendář

Na každém kalendáři je skvělé, že nabízí dokonalou příležitost využít ty nejlepší fotky a každý měsíc můžete představit novou zajímavost. Vytvořte vlastní příběh v kalendáři. Na nástěnný měsíční kalendář vyberete 13 fotek a vytvoříte dílo např. plné krajinek nebo makrofotek a darujete ho svým blízkým.

A když už kalendář, tak rovnou ten největší formát A2, protože vaše fotky si to zaslouží. Na tento typ totiž můžete jednoduše přidat i zlatý efekt. Kalendář je dostupný na vysoce kvalitním papíře s matným vzhledem ve formátu na výšku i na šířku a může začínat libovolným měsícem. V editoru navíc najdete spoustu moderních designů s výraznými zlatými prvky.

k-vybranym-nastennym-kalendarum-lze-objednat-i-drevena-lista..jpg

Kromě nástěnných kalendářů najdete u CEWE i kalendáře stolní a plánovací. Novinkou v jejich nabídce je stolní kalendář Nature, který kombinuje 12 kalendářních karet na přírodním papíře s moderním univerzálním dřevěným stojánkem. Tento kalendář se tiskne na recyklovaný papír s certifikací Blue Angel. Jeho rozměry 11 × 16 cm na výšku či na šířku se hodí tak akorát na stůl. Nezabere moc místa a dokonale prezentuje vaše fotky.


TIP: Pět různých formátů nástěnných kalendářů můžete rovnou objednat i s dárkovým obalem – ať to máte bez starostí.


Ideální výběr fotek

Protože je v kalendáři včetně titulní strany místo pouze na 13 fotografií, dostanou se do něj jen ty nejkrásnější. Zde je pár tipů, jaké fotografie vybrat:

1. Ukazujte emotivní okamžiky, díky nimž prožíváme zvláštní vzpomínky.
2. Vyberte snové krajiny, které odrážejí naše touhy jako cestovatelů.
3. Je důležité, aby osvětlení na fotografiích bylo vyvážené, harmonické a odpovídající motivu.
4. Vždy také hledejte jedinečné motivy, jako je například vybuchující sopka na Islandu.

premiovy-plakat-z-vaseho-unikatniho-zaberu..jpg

100% garance spokojenosti

CEWE fotoobrazy a kalendáře jsou produkty té nejvyšší kvality. Pokud se však stane, že s něčím nejste spokojení, vyhotoví vám vše znovu nebo vám vrátí peníze. Navíc vaše fotodárky doručí včas do Vánoc.

vase-fotka-v-ramu-s-bilou-paspartou-a-sklem..jpg

Termíny 100% garance dodání do Vánoc najdete na webu www.cewe.cz. Kdyby se náhodou stalo, že nestihnou něco vyrobit, máte od nich objednávku zcela zdarma. Spoustu produktů stihnete ještě pár dní před Vánoci. Tak směle do toho, udělejte svým blízkým radost z vlastních fotek.


Celý článek najdete v prosincovém FotoVideo

Doporučujeme také výhodné předplatné s dárkem!


fv12-23-web3.jpg

Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.