Marketing nejen pro fotografy - aneb jak nejlépe plnit sliby svého brandu!

Publikováno: 19. července 2017 | autor Redakce
Afop.cz

Schopnost vytvářet kvalitní fotografie nutně neznamená být ve svém oboru úspěšný. Cesta k úspěchu a jeho stálosti je trnitá, náročná a není závislá pouze a jen na fotografických dovednostech. Fotograf 21. století by měl být sám sobě i dobrým byznysmenem a marketérem.

Fotografů je totiž čím dál tím více. Fotí každý, kdo má fotoaparát, ale ne každý má tolik zakázek, kolik by si přál. Ne každý má jistotu toho, že se mu bude dařit stejně dobře dnes i za deset let. Úspěch je totiž o systematičnosti, tvrdé práci a znalosti současných komunikačních trendů.

TERMÍN: 7. září 2017, 17:00 - 20:00h, Praha

Lektor: Romana Marie Jokelová

Cíl kurzu:

Nikde není psáno, že musíte být vidět jak na Instagramu, tak Facebooku, mít své webové stránky, posílat emaily, chodit na akce, dávat svým klientům speciální balíčky, atp. Všechno je to jen o tom najít si svou vlastní ideální cestu, a tu umět maximálně dobře ovládnout. A protože ne každý z vás má přirozenou intuici či znalost toho, jak na vlastní promo v digitálním i reálném světě, připravili jsme kurz, který vám pomůže se skrze teorii s praktickými ukázkami zorientovat v marketingu a brandingu jako takovém, Facebooku, Instagramu, webu, blogu a mailingu.

Komu je kurz určen:

Jednoznačně všem. Nezáleží na tom, jste-li začínající či profesionální fotograf. Marketingové trendy se mění rychleji než by si člověk mohl myslet. Tento kurz vám pomůže držet krok s vývojem a změnami. Navede vás na cestu, která povede k vybudování stabilní osobní značky, vlastního jména, které se v ideálním případě stane vaším brandem a slibem vašim klientům.

Potřebné vybavení:

Budete-li chtít, aby se lektorka v praktické části zaměřila přímo na vás a vaše propagační kanály, pak nám spolu s registrací na kurz zašlete odkaz na web a sociální sítě, které používáte ke své prezentaci.

Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.