Aplikace HappyFoto funguje ve všech zařízeních

Publikováno: 14. ledna 2020 | autor Redakce
happy-foto-obr-1---kopie.png

Nová aplikace HappyFoto funguje ve všech zařízeních a systémech, projekty (nejčastěji fotoknihy) se ukládají v cloudu, takže je můžete začít připravovat třeba na mobilu, pokračovat v pracovním notebooku a dokončit i objednat doma v počítači, až to schválí hlava rodiny…

O co jde?

Aplikace HappyFoto je software, který si můžete nainstalovat do svých přenosných i stolních zařízení (počítač, notebook, smartphone, tablet) a on pak ve všech identicky funguje. Nemá jediný problém s Windows ani s Macem a u smartphonů funguje bez problémů v rámci Androidu i iOS a samozřejmě si ho můžete pustit i přímo ve webovém prohlížeči. Má všude stejné funkce a ovládání. Jednou si ho na některém svém zařízení vyzkoušíte a pak ho můžete ovládat v čemkoli a pořád stejně.

Zdarma velký výběr produktů

Aplikace je samozřejmě bezplatná a má velmi slušnou nabídku produktů, které v ní můžete vytvořit. Nejznámějším je samozřejmě fotokniha, dále fotografie, fotokalendáře, fotoobrazy, fotoblahopřání a různé fotodárky (hrníčky, pexeso, podložky pod myš, obaly na smartphone a další).

...
Celý článek si můžete přečíst v lednovém FotoVideo. Více o obsahu celého lednového vydání roku 2020 najdete zde.


fv01-2020-web3-1000px.jpg

Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.