Portrét ve fotografii pro začátečníky

Publikováno: 20. září 2016 | autor Redakce
uvodnifotoportret.jpg

Přejete si naučit se výborně fotit lidský portrét, ať jsou to modelky či vlastní přátele? Pravě tenhle kurz Vám v tom pomůže! Dozvíte se nejdůležitější profesionální základy fotografování v atelieru. Ponořte se do hry světla a stínů a naučte si jejich nejefektivnějšímu využití v portrétní fotografii.

PORTRÉT VE FOTOGRAFII PRO ZAČÁTEČNÍKY

ČTVRTEK, 22. ZÁŘÍ OD 18:30

Více o kurzu zde

Co Vás čeká
Člověk před objektivem  Fotografie lidí je jednou z divácky nejvíce vyhledávaných a oceňovaných fotografických disciplín. V tomto online fotografickém kurzu se budeme věnovat ateliérovému portrétu, respektive jeho úplným začátkům.

Obsah kurzu
Kurz si klade za cíl poskytnout začínajícím fotografům kompletní informace a ukázky z praxe v portrétní fotografie. Osnova kurzu Hodina základní teorie na úvod základní technické dovednosti v portrétní fotografii. Jak co nejefektivněji využívat zařízení fotoateliéru. Jak zúročit své snažení v co nejdokonalejší výsledek. Praktické ukázky z praxe. Podíváte se jak staví scénu profesionál. Lektor v ní ukáže focení na naší modelce. Naučíte se, a to doslova, malovat světlem Využití nejznámějších světelných scén a jejich modifikací pro konkrétní účely. Komunikace a práce s modelem.   

Pro koho je kurz určen
Kurz je určen každému, kdo stojí na začátku svého fotografického tvoření a zatím má víc otázek než odpovědí na ně. Co je čas a clona tušíte, možná i dobře víte, ale jak a čím nasvítit portrét, to by jste se rádi naučili na mnoha konkrétních příkladech. A to včetně dejme tomu toho, jak dosáhnout dobré pleťové barvy, jak zacházet s hloubkou ostrosti, jak formovat tvar obličeje a postavy pomocí světla a správného úhlu pohledu a spoustu dalšího z oboru ateliérové portrétní fotografie. Přihlaste se! O své zkušenosti se s Vámi rád podělím.  

Pro koho kurz není určen
Pro ty kdo neumí pracovat se svým fotoaparátem (nastavit čas a clonu v manuálním režimu, vyvážit bílou). Pro ty jsou určeny základní kurzy ovládání fotoaparátu Canon nebo Nikon.

Lektor

 

 

Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.