Personalisovaný on-line systém PRO fotografy

Publikováno: 18. ledna 2020 | autor Redakce
dastax-dx-pro-cast2-1000px.jpg

PRO fotografy představuje kompletní personalizovaný on-line systém na předávání a prodej fotografií klientům. Budete v něm mít všechny své hotové zakázky na jednom místě a zvýšíte efektivitu práce s klienty.
Text: redakce, foto: Dastax

V systému lze vytvářet neomezený počet zaheslovaných galerií pro předávání hotových fotografií klientům nebo veřejných galerií určených pro prodej veřejnosti.
Sami si zvolíte, zda si po vstupu do galerie mohou klienti fotky pouze prohlížet, případně je bezplatně stahovat nebo si jejich stažení zakoupit. Také si mohou přímo objednat jejich tisk ze široké nabídky fotek a obrazů firmy Dastax, která poté objednávku vyrobí a odešle ji přímo zákazníkovi. Vy tak bez jediné starosti s tiskem získáte provizi. Nemusíte objednávat tisk pro klienta, následně ho vyúčtovávat, osobně předávat a řešit různá nedorozumění či reklamace.

Počet vytvořených alb není omezený.
Galerie mohou být zabezpečeny unikátním heslem, aby byly v bezpečí před cizími návštěvníky. Pro více galerií navíc může být nastaveno stejné heslo. Díky této funkcionalitě pro své pravidelné klienty vytvoříte originální systém, ve kterém budou mít stále dostupné fotografie ze všech focení a budou si je moci kdykoliv a odkudkoliv prohlédnout a stále si objednávat tisk fotografií a obrazů. Galerie jsou mimo jiné plně přizpůsobené pro zobrazení na mobilech a tabletech. Klient si tak může fotky prohlížet a jejich tisk objednat jednoduše z mobilu. Nemusíte tak fotografie předávat na USB discích a ušetříte za ně.

Celý článek si můžete přečíst v lednovém FotoVideo.

Více o obsahu celého lednového vydání roku 2020 najdete zde.

Více najdete zde:   profotografy.czdastax.cz
fotovideo-vice-casopisu-fv01-.jpg

fv01-2020-web3-1000px.jpg

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.