O akci Sedm dní se Samsungem

Publikováno: 26. dubna 2022 | autor Redakce
Samsung jarní akce hl

Společnost Samsung Electronics ohlásila návrat vlastní úspěšné jarní slevové akce Sedm dní se Samsungem. Příznivci značky mohou ušetřit značné částky při nákupu chytrých telefonů, tabletů, televizorů, domácích spotřebičů a dalších zařízení. Slevy jsou v různých kategoriích k dispozici u obchodních partnerů Alza.cz a Datart od pondělí 25. dubna po dobu jednoho týdne do neděle 1. května 2022 nebo do vyprodání zásob.

V rámci akce Sedm dní se Samsungem například pořídíte mobilní telefon Galaxy S20 FE se slevou 4000 Kč za 9999 Kč, Galaxy A22 5G 128 GB se slevou 1400 Kč jen za 4999 Kč nebo ohebný smartfon Galaxy Z Fold3 5G za 39 999 Kč s bonusem v podobě chytrých hodinek Galaxy Watch4 classic v ceně.

Samsung jarní akce in

Vybrané televizory Neo QLED a Lifestyle nakoupíte o 15 % levněji. Americké chladničky a pračky s kapacitou více než 9 Kg pak seženete s 10 % slevou. Zajímavé slevy ve výši až několika tisíc korun vás však čekají i v případě monitorů a SSD disků.

Je ale jasné, že možnost slev na nejvýhodnější produkty nevydrží dlouho. Další informace o akci Sedm dní se Samsungem najdete na webech:

https://www.alza.cz/7-dni-samsung a

https://www.datart.cz/samsung-tyden-se-slevou.html.

Poznámka:

Slevy jsou počítány z doporučených maloobchodních cen a dostupnost a cena produktů se může lišit dle prodejce.

 

Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.