Nikon uvádí software pro dálkově ovládané fotografování NX Field verze 1.3.0

Publikováno: 5. prosince 2022 | autor Redakce
nx-field-logo.jpg

Společnost Nikon s potěšením oznamuje uvedení verze 1.3.0 softwaru NX Field – nejnovější verze systému dálkově ovládaného fotografování pro profesionální agentury.

Aktualizace podporuje záznam videa mirrorless fotoaparátem formátu FX Nikon Z 9 a rozšiřuje možnosti dálkově ovládaného fotografování.

Verze 1.3.0 umožňuje konfigurovat nastavení fotoaparátu, současně kontrolovat zobrazení živého náhledu více fotoaparátů připojených k softwaru NX Field a provádět operace, jako je spouštění a zastavování záznamu videa v rámci jediné obrazovky.

[new]image1.jpg

To vše lze provádět během současného záznamu videa fotoaparátem Z 9. Software NX Field Ver. 1.3.0 rovněž zobrazuje záběr více připojených fotoaparátů v rámci primárního či sekundárního náhledu. To usnadňuje provádění přesných operací, jako je zaostřování a volba zaostřovacích polí, což vytváří efektivnější pracovní postup při záznamu videa, než jaký byl doposud možný ze strany jediného fotografa/videografa nebo malého týmu.

[new]image2.jpg

Nové funkce umožňují hlavnímu fotoaparátu Master lépe ovládat fotoaparáty Remote. Spojení mezi vzdálenými fotoaparáty Remote a serverem FTP se zobrazuje pro vyšší praktičnost v hledáčku hlavního fotoaparátu Master a na obrazovce živého náhledu, a současně se zobrazuje stav připojených fotoaparátů Remote. Je podporováno rychlé a vysoce bezpečné připojení FTPS a typy odeslatelných snímků byly rozšířeny pro možnost výběru formátu „JPEG“ nebo „NEF (RAW) + JPEG“ v závislosti na síťových podmínkách.

Nikon bude i nadále poskytovat aktualizace softwaru NX Field pro podporu profesionálních fotografů a obrazových tvůrců, kteří se nacházejí v popředí reportáží a zachycují rozhodující okamžiky

Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.