Mimořádná aktualizace ZONER PHOTO STUDIA X – ve znamení nových fotoknih

Publikováno: 8. května 2020 | autor Kateřina Davidová
Mimořádná aktualizace ZONER PHOTO STUDIA X – ve znamení nových fotoknih

ZONER PHOTO STUDIO X, to zdaleka není jen software pro úpravu fotografií. Velmi důležitou součástí celého projektu je i tvorba nejrůznějších fotopředmětů, takže není divu, že toto je k dispozici i pro ty uživatele, kteří nemají placenou verzi softwaru. Nová verze se soustředí na tvorbu fotoknih, pro něž je tu více systémů rozvržení snímků a jednodušší automatické přizpůsobování.

Rychlá tvorba fotoknih vás nadchne

Svou fotoknihu naplníte fotkami na jediný klik. ZPS X automaticky rozmístí fotky. Nevyhovuje vám rozložení, které program vybral? Jednoduše si ho upravíte. ZPS X vám navíc vždy udělá místo pro další fotky, které vložíte dodatečně. Kreativního ducha určitě uspokojí nové barvy a styly. Zoner uvádí, že je zde 223 způsobů, jak fotografie rozvrhnout.Mimořádná aktualizace ZONER PHOTO STUDIA X – ve znamení nových fotoknih

Ucelené workflow

Výhodou tvorby fotoknih v ZPS X je integrace přímo v programu bez nutnosti exportovat fotky. I nadále zůstává efektivní možnost dodatečné úpravy fotek v další záložce, fotograf se tak může kdykoliv vrátit do modulu Vyvolat nebo Editor a sjednotit například expozici. Mezi další možnosti patří přidávání textu a jednotlivých fotografií mimo vybrané rozložení. Fotkám i textu je možné definovat vnější i vnitřní rám spolu s průhledností a zaoblením rohů.Mimořádná aktualizace ZONER PHOTO STUDIA X – ve znamení nových fotoknih

Nové HD formáty fotoknih

S aktualizací dává ZPS X možnost objednat si HD fotoknihu s lay-flat vazbou. Vysoce kvalitní tisk je možný na prémiový matný nebo lesklý fotopapír o vysoké gramáži s životností více než 300 let. HD knihy jsou v nabídce od 769 Kč čtvercové, panoramatické a ve formátu na výšku. Fotoknihu si zamiluje každý fotograf, který hledá vyšší kvalitu tisku a chce svoje fotografie nechat vyniknout přes celou šířku knihy.

Pokud jde o cenu, všechny fotoknihy ve standardní kvalitě vyjdou na 599 Kč. HD verze vyjdou na 749 Kč, výjimkou je však HD verze ve formátu A4 na šířku, jejíž cena je vyšších 849 Kč.

Rozšířená doba na vyzkoušení novinek

Novinky v modulu Vytvořit si může otestovat i uživatel bez aktivního předplatného po dobu 15 dní. Pokud by vás zajímaly další novinky mimořádné jarní aktualizace programu, najdete je: ZDE.

Je na čase ušetřit, a ještě získat praktickou a potřebnou věc. Rok 2020 prožijte s naším časopisem, který vychází pravidelně koncem každého kalendářního měsíce. Objednáte si ho a dostanete po zaplacení výhodný dárek ZDARMA dle vašeho výběru. Objednejte si tedy raději hned a vybírejte v časopise na stranách 96 a 97 a také elektronicky například na:

http://www.ifotovideo.cz/rubriky/predplatne/

https://www.send.cz/casopis/779/foto-video/

https://foto-video.magaziny.cz/

https://predplatit.cz/detail/foto-video/200/

Mít doma kvalitně tištěný časopis FotoVideo každý měsíc o den dříve, než se objeví ve volném prodeji, a ještě k tomu ta cca 60 % jeho normální, prodejní ceny, to už se fakt vyplatí! UŠETŘÍTE!

Už máte voňavé květnové FOTOVIDEO? Podívejte se, co v něm najdete: ZDE.

Voňavé květnové FOTOVIDEOVoňavé květnové FOTOVIDEO – vychází 30. 4. 2020

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.