Když vám práce dovolí cestovat, nezapomeňte na kvalitní vybavení

Publikováno: 25. září 2022 | autor Redakce
image-bezpečnostní-batoh-yenkee-ybb-1501-nomad.jpg

Koncept „práce na dálku“ vznikl v Kalifornii už v 70. letech minulého století, v letech posledních se pak dočkal skutečného rozkvětu. Ať už využíváte nově nabytou příležitost pracovat alespoň částečně na home office nebo jste z oboru, který umožňuje práci z kteréhokoli místa na světě (tzv. remote work*), vybavit, respektive zabalit se můžete kvalitně a levně.

Pro přenášení potřebných věcí je ideální batoh s ochranou proti krádeži, jakou disponuje YENKEE YBB 1501 NOMAD (doporučená MOC 1199 Kč). Moderní design a kvalitní materiály jsou zjevné na první pohled, co ale vidět není jsou zipy a skryté kapsy. Batoh se navíc uzamyká pomocí zámku TSA a je vybaven integrovaným USB konektorem, díky kterému jednoduše připojíte powerbanku uvnitř.

bezpečnostní-batoh-yenkee-ybb-1501-nomad-2.jpg

Nezbytnou součástí pracovní výbavy jsou sluchátka pro konferenční hovory nebo i poslech hudby. Sluchátka YENKEE Gemini YHP 01BT (doporučená MOC 1199 Kč) jsou kompatibilní se všemi zařízeními iOS i Android a vydrží hrát nepřetržitě 4 hodiny, s nabíjecím pouzdrem se jejich životnost prodlouží o dalších 20 hodin. Pohodlné užívání zajištují dotykové snímače, které naleznete po stranách sluchátek, a funkce potlačující šum zvyšuje kvalitu hovorů.

sluchátka-yenkee-gemini-yhp-01bt-1.jpg

Pro větší komfort při práci na notebooku je dobré mít po ruce také myš. Při častém cestování a práci na dálku je vhodnou volbou ta nejmenší. YENKEE Valletta YMS 4010SG (doporučená MOC 249 Kč) je miniaturní bezdrátová myš, která se připojuje k počítači pomocí Nano přijímače a funguje až na vzdálenost 10 metrů. Myš je díky svému symetrickému tvaru vhodná pro praváky i leváky.

miniaturní-bezdrátovou-myš-yenkee-valletta-yms-4010sg.jpg

Příjemný bonusem na cesty pak může být i čtečka karet YENKEE YHC 103SR (doporučená MOC 449 Kč), díky které budete do počítače schopni okamžitě nahrát fotografie z pracovních cest. Jde o stylový adaptér pro USB, který kombinuje USB rozbočovač se třemi porty pro externí zařízení a se čtečkou karet včetně USB C připojení mobilního telefonu. Takto vybaveni, respektive zabaleni se můžete vydat na cestu hned.

image-čtečka-karet-yenkee-yhc-103sr.jpg

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.