Kalendář od CEWE se slevou 20% a volbou počátečního měsíce!

Publikováno: 23. ledna 2019 | autor Redakce
CEWE Kalendář

Stále nemáte kalendář na nový rok a říkáte si, že už je pozdě nějaký si pořizovat? Ideální čas je právě teď! S kalendářem od CEWE můžete začít jakýmkoli měsícem a při objednání do konce ledna dostanete 20% slevu!

*Slevu 20 % získáte zadáním online kódu 20KAL19 na konci objednávky a nezapomeňte, že při objednání 2 a více kusů se automaticky přičítá i sleva množstevní!

Mám zájem o jedinečný kalendář?

Vyhněte se zbytečnému plánování kalendářů, které vám nevyhovují a vytvořte si jeden přesně podle vašich představ se začátkem klidně od února, nebo od března. Vyhrajte si s fotkami, originálním pozadím i designy.

Vybírat můžete z několika variant:

cewe01.jpg

TIP: Roční kalendář připněte na nástěnku, kam můžete přidávat fotky k těm nejlepším uplynulým událostem.

Pro snadnou tvorbu kalendářů je skvělé si stáhnout  objednací program zdarma kliknutím sem.

Program poskytuje přes 15 000 různých motivů, pozadí, klipartů a tvorba v něm je velice intuitivní, jednoduchá a může být i velmi zábavná.

Chci si objednat kalendář!

cewe02.jpg

Jestliže vaše volba bude vícestránkový kalendář, zvolte ty nejlepší fotky z celého roku. Dejte si záležet na výběru, uvidíte, jak vám potom celý rok fotky budou zpříjemňovat dny.

*Nezapomeňte na slevu! Při zadání online kódu 20KAL19 se vám odečte 20% sleva a při objednání 2 a více kusů se automaticky přičítá i sleva množstevní!

Kalendář si můžete sestavit a objednat přímo zde!

Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.