Jednodenní kurz z nabídky AFOP pro roční předplatitele FotoVideo

Publikováno: 30. května 2017 | autor Redakce
Kamil Rodinger

Exkluzivně nabízíme k ročnímu tištěnému předplatnému časopisu FotoVideo voucher v hodnotě 1000 Kč (sleva 1000 Kč) na jednodenní kurz dle vlastního výběru* v Ateliéru fotografické praxe.

(*Výběr se netýká kurzů Ondřeje Neffa, exkluzivního kurzu Pavla Kozdase pro Carl Zeiss, zahraničních kurzů).

Platnost voucheru je do 30.6. 2018

Redakce FotoVideo doporučuje tyto kurzy:

Dětská fotografie v exteriéru

Dětská fotografie v exteriéru

Kurz je interaktivní návod jak jednoduše, vtipně a s radostí zaznamenávat prchavé okamžiky dětského světa a to kdykoliv a kdekoliv. Posluchači si efektivně vyzkouší základní techniky fotografování dětí a seznámí se s úskalími a benefity tohoto žánru, doplněnými řadou profesionálních rad a tipů.


WordPress pro začátečníky aneb tvorba a obsluha vlastních webových stránek

Základy práce s nejrozšířenějším bezplatném redakčním systémem na světě - WordPressem. Naučte se jak si zdarma bez znalostí programování vytvořit vlastní internetové stránky s administrací obsahu.


Základy fotografování s Markétou Listíkovou

Rádi byste měli lepší fotografie z dovolené? Chtěli byste zdokonalit portréty svýc blízkých, které pořizujete při rodinných oslavách? Toužíte po fotkách svých dětí, které by vám někdo opravdu zaslouženě pochválil? Pomůžeme vám toho dosáhnout.


Klasický portrét s klasikem Kamilem Rodingerem

Kamil Rodinger

Klasický portrét má v profesionální praxi mnoho pravidel, která je třeba dodržovat. Kurz Vás výkladem o vyvážení bílé, expozici, časech, metodách měření a kompozici zavede do světa nezbytné teorie a během práce s ateliérovými světly a modelem Vás potrénuje v praxi.


Pokročilá portrétní fotografie s Vítem Mádrem v Brně

Čistě praktický brněnský kurz se věnuje portrétní fotografii ve své maximální hloubce. Nachází odpovědi na to, jak fotit v interiéru i exteriéru v přítomnosti denního světla, s pomocí blesků či odrazových desek a učí práci s rekvizitami, světlem, stíny, i tomu, jak posouvat hranice své práce.

 


Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.