Jak vyprávět svatební příběh

Publikováno: 15. prosince 2015 | autor Redakce
Jak vyprávět svatební příběh

V rámci tříhodinového kurzu pro vás Ateliér fotografické praxe (AFOP) připravil nabitou „kuchařku“s tipy, triky i fígly, které vám napomohou odevzdat novomanželům nápaditou fotoreportáž s kreativními portrétními fotkami.

Zvládáte vlastní techniku, ale nemáte odvahu odfotit celý svatební den? Během tří hodin na kurzu vás Vojtěch Hurych přesvědčí o opaku!

Cílem kurzu je seznámit účastníka s průběhem svatebního dne a nasměrovat ho ke kreativnímu zachycení každé jeho části - od ranních příprav až po večerní zábavu. Během tří hodin projde Vojta vybrané svatební reportáže fotku po fotce a na příkladech ukáže, jak co nejpoutavěji odvyprávět svatební příběh. Dále vám představí, na co se během focení zaměřit a naopak čemu se vyvarovat. Získáte tedy znalosti, které vám napomohou samostatně přistoupit k zachycení svatebního dne s vlastním tvůrčím záměrem.

TERMÍN KURZU 21.01. 2016, 18:00 - 19:30, PRAHA

Vojtěch Hurych

  • Od mala byl Vojta fascinován lidmi. Jeho splněným snem je fotit svatby - zkrátka vyprávět příběhy prostřednictvím fotografií. Největší radostí jsou pro něj proto fotografie, u kterých již při zachycení ví, že potěší (nejen ty), pro které jsou snímány.
  • Svatební fotografii se naplno věnuje od roku 2013. Od roku 2014 je oficiálním FUJIFILM X-fotografem. Miluje filtrovanou kávu a rád dělá věci jinak.
  • Osobní stránky lektora najdete na www.jinykafe.com.
Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.