Jak na CEWE KALENDÁŘ krok za krokem

Publikováno: 15. ledna 2020 | autor Redakce
cewe-kalendare.jpg

Z vlastních fotografií můžete vytvořit krásný originální kalendář online. Vybrat si můžete z různých typů a velikostí a můžete si ho nechat zaslat až domů. Jak na to? Program ke stažení je zdarma.
Text: redakce, foto: redakce

Kalendář lze ale vyrobit i jako vhodný dárek pro obchodního partnera a použít do něj profesionální fotografie produktů či služeb, které firma nabízí.

A jak na to?

Vyberte ze svého archivu 13 top fotografií. Jednu dejte na titulní stranu – ta by měla být obzvlášť zajímavá a důležitá. Zbylých dvanáct snímků vložíte na jednotlivé listy představující měsíce v roce.

Pokud chcete použít fotek víc, zvolte na stránkách leden–prosinec rozvržení s více rámečky na stránce a vytvořte zajímavé koláže. Na úvodní stranu je ale možné umístit pouze jednu fotografii.

1. Stáhněte si objednací program CEWE FOTOSVĚT z webu www.cewe.cz/program-zdarma.html

printscreen-1.png

Program je ke stažení v plné verzi a zdarma a kromě CEWE KALENDÁŘŮ v něm vytvoříte i CEWE FOTOKNIHY s jakýmkoli tématem, například s tvorbou za jeden rok, rodinou, svatbou, dovolenou nebo s výřezem portfolia.

Jakýkoli projekt si v programu můžete jednoduše uložit a pracovat na něm, kdykoli budete mít volnou chvíli. Nejste závislí na připojení k internetu.

2. Vyberte typ kalendáře

Nástěnný s velkými fotkami, stolní, plánovací nebo roční kalendář? Je to na vás. Rozhodnout se musíte hned na začátku, tak dobře zvažte, komu kalendář chcete darovat a taky jaké fotky později použijete.

printscreen-2.png

...celý článek a pěkně vytištěné fotografie najdete v tištěném lednovém vydání FotoVideo.

Více o obsahu celého lednového vydání roku 2020 najdete zde.


fv01-2020-web3-1000px.jpg

 

 

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.