Fotokalendář od CEWE je každoročním zážitkem

Publikováno: 13. listopadu 2020
Fotokalendář od CEWE je každoročním zážitkem

Už se u nás stalo tradicí, že si touto dobou nejpozději chystáme kalendáře z vlastních fotografií, většinou pro radost a jako dárek bližním…

Právě při výběru snímků na celých dvanáct měsíců příštího roku si mnohokrát uvědomíme, kam až se to naše focení dostalo a co je třeba i v příštím roce zlepšit. Shrňme si novinky, které jsou v letošní nabídce, a udělejme si naostro zase svůj další kalendář, tentokrát pro rok 2021.

Text: redakce, foto: redakce a CEWE

Ideální fotodárek

Pro všechny, co chtějí mít své fotky neustále na očích, jsou fotokalendáře jedinečné. Vytvoříte si na stěnu nebo na stůl pokaždé vlastní originál. Navíc díky volitelnému počátečnímu měsíci jsou kalendáře ideálním dárkem kdykoliv během celého roku. Nemusíte se tedy orientovat přímo na rok 2021. Vyberte si (například na stránce www.cewe.cz/fotokalendare) jakýkoliv formát a naplánujte celý rok plný nejlepších vlastních fotografií. A nezapomeňte na jednu důležitou věc: v případě klasického měsíčního kalendáře se budete vy nebo někdo z vámi obdarovaných celý měsíc dívat na jednu fotografii. Vybírejte pečlivě.

Fotokalendář od CEWE je každoročním zážitkem

Nástěnné fotokalendáře

Už vás nebaví univerzální neosobní kalendáře a chcete si jednoduše vytvořit vlastní, se svými fotografiemi? Nástěnný fotokalendář s vlastními fotkami je naprosto jasným, nápaditým, nejenom vánočním dárkem pro každého. Dáváte jím obdarovanému své nápady, svého ducha, své příběhy, které jste jistě tvořili srdcem.

fotokalendar-od-cewe-je-kazdorocnim-zazitkem-1.jpg

náš TIP:

CEWE kalendáře: Nejlepší zážitky stále na očích

Prohlédněte a pročtěte si přehled celé nabídky na CEWE blogu a můžete vybírat:
https://www.fotolab.cz/blog/cewe-kalendare-nejlepsi-zazitky-stale-na-ocich.

fotokalendar-od-cewe-je-kazdorocnim-zazitkem-2.jpeg

Prakticky je to naprosto jednoduché, jen výběr fotografií a volba z mnoha nabízených stylů, tvarů a materiálů je na vás. Vyberete minimálně 13 fotografií, zvolíte si design, rozvržení, vložíte vlastní texty, přidáte další možnosti z nabídky, jako je zobrazení státních svátků a další. Nebo přenecháte většinu těchto aktivit automatickému návrhu a vytvoříte během několika minut zajímavý fotokalendář on-line z PC programu nebo z mobilní aplikace. S kalendářem z vlastních fotek si budete každý měsíc připomínat důležité okamžiky a zážitky svého života nebo ho vytvoříte na téma, které vás, případně obdarovávaného baví. Je to jednoduché, rychlé, a přitom vám výsledek snažení bude dělat radost celý rok.

Proč je fotokalendář od CEWE tak výjimečný?

Vložíte vlastní fotografie, vyberete si odpovídající design, barevné provedení, rozvržení i velikosti fotografií, textů, měsíční nebo tříměsíční zobrazení a další. Vše jen a jen podle vás, vlastní originál.

Jak se rozhodovat při tvorbě kalendáře?

Státní svátky i školní prázdniny podle vašeho bydliště, stačí zaškrtnout.

Editovatelný textový obsah: naplánujte si všechny důležité akce, události na celý rok nebo směny v práci.

Chcete mít u každého dne, kdy má někdo z vašich blízkých svátek či narozeniny, jeho fotku s komentářem? Žádný problém.

Sami si zvolíte, odkdy bude platný a kdy si fotokalendář koupíte, dostupné jsou celý rok.

A termín dodání? Pokud jej budete chtít na Vánoce, v CEWE vám garantují, že váš kalendář stihnou dodat do Štědrého dne.

 

náš TIP:

Máte vážně obrovský výběr možností, oproti loňské nabídce se opět zvětšil.
Může vám pomoci i některý z praktických článků o kalendářích na blogu CEWE FOTOLAB: www.fotolab.cz/blog.

 

Vytvořte si CEWE
plánovací kalendář

Už je načase. Diáře se na příští rok plní termíny a vy ještě nemáte na stole svůj vlastní originální plánovací kalendář? Mějte svůj rok přehledně naplánovaný a nezapomeňte na žádnou důležitou událost, ať už to jsou narozeniny, svátky, výročí… Klíčové pro tyto kalendáře je, že si je vytvoříte opět sami s využitím desítek šablon, designů, layoutů a rozvržení − samozřejmě s vašimi fotografiemi v hlavní roli. Čím jsou některé jejich typy zajímavé?

 

Obsahují krátké poznámky a zobrazení celého roku na jedné stránce. To jsou jednolistové roční nástěnné kalendáře ve velikostech A4
a A3.

Více informací můžete v editoru nebo tužkou vyplnit do rodinných plánovacích fotokalendářů, kde má každý člen domácnosti každý den svoje políčko.

Zvolíte nedělený dlouhý řádek pro psaní poznámek. To nabízí podlouhlý kuchyňský kalendář, který je často pomocí magnetického háčku upevněný na lednici.

Pro rodiny a páry, které často své týdenní plány mění, je v CEWE nabídce týdenní plánovací kalendář za akrylátovým sklem, na které můžete události kdykoliv napsat, ale také je smazat či upravit. Takže kromě zajímavého vzhledu je tu i výhoda každotýdenního použití po řadu let.

 

POZOR!

Adventní kalendáře s vlastní fotografií

Ano, tyto kalendáře musíte mít hotové už před Mikulášem. Tak si pospěšte. Naštěstí vám v řadě variant stačí jen jedna fotografie. Tyto kalendáře znáte z obchodů a vaše vlastní mohou mít fotografii přesně podle vašich představ a ještě vás vyjdou třeba i levněji. Kromě vlastní fotografie máte v CEWE na výběr i z různých typů obsahu:

fotokalendar-od-cewe-je-kazdorocnim-zazitkem-4.jpeg

1. Tradiční čokoládový kalendář s kvalitní čokoládou Kinder Schoko-Bons, Bueno, Schokolade (velikost XXL), čokoládovými vajíčky
s překvapením Kinder Suprise nebo pralinkami Ferrero Rocher, Küsschen, Raffaello (velikost XXL).

2. Zcela exkluzivní nabídkou je adventní kalendář DELUXE v limitované edici. Vyrobí se ho pouze několik stovek pro celou Evropu. Je neobyčejně velký, má jedinečné otevírací provedení a zlacené 3D efekty. Radost budou dělat hned dvě fotografie a prémiový obsah tvořený
z pralinek Ferrero.

3. Dáváte přednost kalendáři bez čokolády? Tak je tu fotokalendář ve velikosti A4 s minifotografiemi v každém okénku a pak také větší vánoční fotokalendář formátu A3. Případně tvůrčí varianta kalendáře s vlastní náplní, kde je obsah zcela ve vaší režii. Naplníte ho tím, co má obdarovaný rád, inspirujte se nápady na obsah.

 

náš TIP:

Jaký je čokoládový adventní kalendář Kinder?

Jedná se o klasický adventní kalendář, ale je trochu jiný. Vaše kvalitně vytištěná fotografie a k tomu neméně kvalitní čokolády od Kinder Bueno, Schoko-Bons a Schokolade Mini. Důležitá je správně vybraná fotografie, která bude vytištěna se saténově jemným povrchem na přední straně. Dva otvory na zadní straně slouží jako praktický držák na zeď. Případně můžete kalendář jednoduše postavit třeba na skříňku či stůl. Připravíte ho opět snadno: v editoru vložíte do kalendáře svou vybranou fotografii a můžete ji doplnit různými kliparty a texty. Radost z dárku je pak jasná. S tím si určitě vyhrajete.

 

Víte, že…?

Jaká je náplň adventního kalendáře Kinder s překvapením?

11× Kinder® vajíčko s překvapením
5× Kinder® Schokolade mini
4× Kinder® Bueno mini
4× Kinder® Schoko Bons

Ale neprozraďte to dětem.

 

Vlastní náplň adventního kalendáře pro vaše blízké?

Zajímavá a hravá možnost, která možná zabere trochu více času, ale přinese určitě nemalou radost. Díky vašemu kalendáři s vlastní náplní se stane každý den v adventním čase nadílkou. A tak to přeci má být. Vaše vlastní fotografie i náplň se ocitnou v každém okénku. Jedná se 
o velký formát 48 × 36 × 3,5 cm, 24 různě velkých přihrádek.

fotokalendar-od-cewe-je-kazdorocnim-zazitkem-3.jpeg

Jak ho vytvořit jednodušeji? Bojíte se, že vám jeho příprava zabere příliš mnoho času? Je tu řešení: zvolte vánoční kalendář s vámi vybranou jednou fotkou i obsahem. Konstrukce a velikost je dána. Díky tomu je maximálně zaměřený na obdarovaného, a přitom je jeho tvorba opravdu rychlá. Radost udělá všem bez rozdílu věku. Při volbě obsahu se jen zamyslete, co má obdarovaný nejradši a přitom se to vejde do schránek kalendáře.

náš TIP:

Adventní kalendář pro vlastní náplň najdete na www.cewe.cz/adventni-kalendar-pro-vlastni-napln.

náš TIP:

Kompletní ceník CEWE produktů najdete přehledně zde:
www.cewe.cz/cenik. Hotové objednávky si můžete vyzvednout v prodejně CEWE FOTOLAB a na výdejních místech nebo nechat zaslat domů poštou či kurýrem.

A jaké papíry vybrat na váš kalendář?

Mat: Má syté barvy a hedvábně matný vzhled. Jedná se o kvalitní typ papíru s gramáží 250 g/m² a hedvábně matným povrchem, lze jej dobře popisovat.

Premium mat: Pro změnu měkké barvy a elegantní vzhled. V digitálním tisku premium mat vyniknou vaše snímky nevyhlazeným, lehce zdrsněným přírodním papírem silným 260 g/m² s měkkými barvami a kontrasty.

Vysoký lesk: Tento papír vytváří až zářivé barvy a elegantní lesk. Jedná se o digitální tisk s vysokým leskem s gramáží 250 g/m², který „vytáhne“ barvy vašich fotografií a ochrání je kvalitním UV lakováním.

Fotopapír: Kdo by odolal? Získáte živé barvy a vysokou brilantnost. Jedná se o silný fotopapír (230 g/m²), exponovaný klasickým halogenidostříbrným procesem, který zajistí perfektní vykreslení detailů a výjimečnou hloubku ostrosti. Znalcům netřeba zdůrazňovat, že?

Objednat a nechat si přivézt

V současnosti je velmi důležité on-line objednání dokončeného výtvoru. Kalendáře z vlastních fotek si vytvoříte kdykoliv v průběhu celého roku (teď si už ale pomalu pospěšte, abyste měli vše řádně připraveno pod stromeček). CEWE nabízí i volitelný začátek platnosti kalendáře, navíc si ho lze odkudkoliv objednat on-line:

a) Přes počítačový kreativní program CEWE Fotosvět, což je software, který si stačí bezplatně stáhnout, nainstalovat, být připojen k internetu − a můžete odesílat a objednávat.

b) Jistě vám poslouží i mobilní aplikace CEWE Fotosvět, díky níž pohodlně vytvoříte svůj kalendář třeba rovnou
z fotografií uložených ve smartphonu, navíc naprosto bleskově.

c) Výborný je webový editor na cewe.cz, který umožňuje rychlé objednání
v prohlížeči bez instalace a uložení vašich projektů do šesti měsíců.

 

Závěrem

Jistě jste si všimli, že jsme se tentokrát v našem redakčním testu nezabývali vlastním zpracováním vašich fotografií do některé z forem kalendáře. Postup jeho tvorby považujeme za naprosto propracovaný, pochopitelný a hlavně jednoduchý. Navíc máte ještě možnost volby, který systém zvolit. Takže v tomto ohledu nemají kalendáře od CEWE chybu.

V dnešním testu jsme se hlavně zabývali novinkami a celkovou nabídkou tohoto typu zpracování vašich fotografií do produktu, který ještě před několika lety byl běžnému fotografovi víceméně nedostupný a byl výsadou profesionálních firem a jejich fotografů. Dnes máte možnost být autorem jednoho a třeba i celé série kusů, a to v cenách, o kterých se nám všem mohlo také dříve jen zdát.

Ocenit chceme tedy hlavně šíři nabídky, která umožňuje být opravdu originální, dále vysokou kvalitu zpracování na nejmodernějších technologických zařízeních a pečlivě vybraných materiálech a v neposlední řadě i celou logistiku přípravy, zpracování a doručení hotového výrobku. Ve všech těchto bodech je CEWE v současnosti excelentní včetně originální 100% garance spokojenosti, která je důkazem toho, že spokojenost zákazníka je u tohoto výrobce na prvním místě.

 

Proto tento produkt od nás získává známku VYNIKAJÍCÍ

 

náš TIP:

Pokud se vám přeci jenom stane, že nebudete spokojení, můžete do tří týdnů svůj CEWE produkt vrátit a CEWE vám vyplatí 100 % zaplacené částky zpět nebo vyhotoví vaši zakázku znovu. Více na www.cewe.cz

 

 


Už máte listopadové číslo časopisu FOTOVIDEO?

Z tohoto vydání jsme vám namátkou vybrali:

DIVOKÁ PŘÍRODA: ROSTISLAV STACH

Je složité fotit jeleny v říji? Přečtěte si náš rozhovor s mistrem wildlife.

DIVOKÁ PŘÍRODA: ROSTISLAV STACH

ROZHOVOR: ELIŠKA SKY

„Jako art director stojím za tvořením konceptu a nápadu,“ říká výborná fotografka.

ROZHOVOR: ELIŠKA SKY

ROZHOVOR: MIA KŘIŽKOVÁ

„Člověk má pocit, že pořád musí někam dostat…“ a ono to jde, když se chce!

ROZHOVOR: MIA KŘIŽKOVÁ

ÚVAHA: UMĚLECKÉ FOTOGRAFIE JE PŘÍLIŠ?

Zkuste si zapolemizovat s Františkem Dostálem!

NÁŠ SERIÁL: JEDENÁCTÝ DÍL S CENTREM FOTOŠKODA

Tradice fotografických služeb v centru Prahy je dlouhá a jejich kvalita je známá.

NÁŠ SERIÁL: JEDENÁCTÝ DÍL S CENTREM FOTOŠKODA

RECENZE KNIHY: JAN ŠMÍD PHOTOGRAPHY

Tuto publikaci si moc přejeme jako dárek pro vás k předplatnému…

RECENZE KNIHY: JAN ŠMÍD PHOTOGRAPHY

RECENZE KNIHY: PRAKTICKÝ RÁDCE PRODUKTOVÉHO FOTOGRAFA

Šimon Pikous se svým týmem sestavil fotografickou kuchařku, o kterou je obrovský zájem.

RECENZE KNIHY: PRAKTICKÝ RÁDCE FOTOGRAFA

PRAXE: PŘIPRAVÍME SI VLASTNÍ KALENDÁŘ?

Testovali jsme ideální dárky od CEWE. Můžete si vybrat a zkusit i adventní!

PRAXE: PŘIPRAVÍME SI VLASTNÍ KALENDÁŘ?

FOTOGRAF ROKU: JEDENÁCTÉ TÉMA NA VÝBORNOU

Řeky a potoky, moře a jezera opravdu umíte! Je to zážitek sledovat vaše fotografie.

FOTOGRAF ROKU: JEDENÁCTÉ TÉMA NA VÝBORNOU

… a další a další!

Výhodné je si nechat posílat FotoVideo až domů!

Vyberte si z nových i klasických dárků k celoročnímu předplatnému FotoVideo. Je čas si udělat radost (a také vašim blízkým?) pod stromeček! S naším předplatným opravdu ušetříte. Vybírejte dle chuti, ale rychle, dárků je dost, ale některé jen v omezeném množství! Předplaťte si nás na zimní měsíce a vyzkoušejte si zda po jednom či dvou či třech či šesti či dvanácti výtiscích. Jak se vám to bude líbit.

Vybírejte si na našem webu:

http://www.ifotovideo.cz/rubriky/predplatne/

http://www.ifotovideo.cz/rubriky/predplatne/jedinecna-nabidka-predplatneho-casopisu-fotovideo_10642.html

Mít doma kvalitně tištěný časopis FotoVideo každý měsíc o den dříve, než se objeví ve volném prodeji na stáncích a v prodejnách, a ještě k tomu za cca 60 % jeho normální, prodejní ceny, to už se fakt vyplatí! Šetříte s námi!

Barevné úsměvy listopadového FotoVideo

Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.