Fotografie jako dárek pod stromeček

Publikováno: 26. listopadu 2022 | autor Redakce
selphy-cp1500-ambient-gift-idea-(1)-fhd.jpg

Zima zalézající za nehty, nepříjemný vítr, uklouzaný sníh, mrznoucí déšť… Brr, ještě, že svoje „papírové“ dárky můžete vyřešit hezky v teple Vašeho domova, klidně během pečení a sledování pohádek.

Tiskárny Canon PIXMA umí tisknout nejen klasické fotografie na špičkový fotopapír, ale zvládnou toho mnohem víc. Magnetky na lednici? Nažehlovací folie na textil? Samolepky? Žádný problém pro špičkové inkoustové tiskárny od Canonu. Věnujte svým blízkým něco od srdce – máte spoustu možností!

Můžete tisknout na špičkový originální fotopapír a ručně vytvořit fotoalbum z vašich společných vzpomínek. Ideálním vánočním dárkem může být třeba termosublimační tiskárna Canon SELPHY CP1500, se kterou velmi snadno a rychle můžete tisknout z Vašeho smartphonu fotky do formátu 10×15 cm.

Chcete-li, ty nejlepší fotky můžete klidně „hodit“ na větší formát a zarámovat. Ideálním zařízením pro perfektní fotky do formátu A4 by pro Vás mohla být PIXMA TS8350a anebo PIXMA G540 pro případ, že byste chtěli tisknout opravdu „hodně a za málo“. A vůbec…věděli jste, že zařízení od Canonu pro tisk kvalitních fotek na formát A3, či dokonce A3+ lze pořídit už za cca 5500Kč?

selphy-cp1500-ambient-gift-idea-(1)-fhd.jpg

Co třeba výroba originálního vánočního přání na oboustranný fotopapír? K tomuto Vám může pomoci zdarma dostupná služba Canon Creative Park, kde najdete spoustu nápadů a inspirace na nejrůznější vánoční přání, dekorace a další dárky – od fotorámečků až po poměrně rozsáhlé vystřihovánky.

canon-get-inspired-printing-hub-5-556x359.jpg

Pokud jste kreativní duše, nebude pro Vás problém vyrobit pomocí volně dostupné on-line služby Canon PosterArtist i nápadité Pé-eFko třeba jako koláž z Vašich fotek a originálních klipartů.

Prostým tiskem ale zábava zdaleka nekončí. Tiskárny Canon PIXMA totiž umí tisknout i na speciální materiály. Pak pro Vás nemusí být problém vyrobit (a darovat) fotku na magnetickém fotopapíru na lednici, aby Vámi obdarovaná osoba mohla mít onen dárek stále na očích.

uf-manget-comp.png

Další velice zábavnou záležitostí je výroba originálních potisků na textil. Vaše oblíbené snímky a obrázky můžete velmi snadno a rychle přenést nažehlením třeba na tričko nebo látkovou tašku.

eur-df-800x470-d1556c4d-2edd-4b25-ba0b-85ed58c09059.png

Některé vybrané modely, např. PIXMA TS8350a umí dokonce potisknout disky CD/DVD/Blu-Ray anebo speciální kartičky se samolepkami na nehty.

pixma-ts9551c-multipurposetray-claire-pepper-800x1065-(for-nl-101).jpg

Nezapomeňte – Canon tiskárny, které podporují bezdrátovou Wi-Fi konektivitu lze snadno ovládat z chytrých zařízení pomocí originálních aplikací, které Vám pomohou vytvářet nejen jednotlivé fotografie, ale i nejrůznější koláže, přání, kalendáře, či vizitky. Stahovat lze pro Android i pro iOS.

Pokud se tedy budete zamýšlet, co pod stromeček, Canon Vám toho nabídne skutečně mnoho – jak spoustu možností a variant tisku, tak třeba i celou tiskárnu.

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.