Foto make-up pro fotografy aneb vizážistické minimum

Publikováno: 20. února 2017 | autor Redakce
Afop.cz

Je tady skvělý kurz od AFOP.cz! Během čtyř hodin se naučíte základy profesionálního foto make-upu. Rozlišíte, co je jednodušší nalíčit na modelce a co upravit v postprodukci. Budete schopni vystačit si na place sami a v případě spolupráce s vizážistkou dohlédnout na její práci.

Cíl kurzu:

Chcete umět nalíčit modelku i normální ženu? Naučte se univerzální zkrášlující make-up, díky kterému nebudete trávit zbytečné hodiny postprodukcí. Kurz obsahuje dvě hodiny výkladu a praktické ukázky jak pomocí návodných linií v obličeji nalíčit jakoukoliv tvář jako profesionál. Následují dvě hodiny tréninku na modelkách pod vedením lektorky, kde se naučíte vystačit si s vaším make-up kitem, případně se dozvíte, jaké naprosté minimum materiálu potřebujete.

Komu je kurz určen:

Workshop je určen pro začínající i pokročilé fotografy, kteří se nechtějí spoléhat jen na služby profesionálních vizážistek.

Potřebné vybavení:

Na druhou dvouhodinovku si pozvěte vlastní modelku nebo osobu, kterou nejčastěji fotíte. Jde o praktickou část, kde budete dělat make-up osobě, co nejbližší vaším typickým zákazníkům. Pokud tedy nejčastšji fotíte modelky, tak si pozvěte modelku, pokud přirozené ženy, tak ženu přirozeného vzhledu. S sebou si vemte vlastní make-upy a líčidla, která běžně používáte. Lektorka vás naučí pracovat s tím, co máte, zbytek na místě zapůjčí.

Poznámka:Workshop je jedinečný tím, že lektorka je sama jak vizážistka, tak fotografka denně pracující ve photoshopu. Dokáže proto nabídnout velmi praktický koncept líčení s vhledem fotografa.

TERMÍN KURZU

23.3. / 16:00 - 20:00 / Praha

Lektor kurzu: ADRIANA BERNARD

Ariana Bernard je vizážistka, fotografka a lektorka. Vizážistiku studovala v Makeup Atelier Paris, učila se u nejlepších makeup artistů v zahraničí i Čechách.

V líčení se specializuje na fotomakeup, svatební makeup a proměny “obyčejných” žen.

Věnuje se školení budoucích vizážistů i normálních žen. Píše odborné články pro časopisy i pro širokou veřejnost na svém beauty blogu.

V roce 2016 se začala věnovat portrétní fotografii a postprodukci.

Pracuje na volné noze, nespolupracuje s žádnou značkou, aby se nemusela omezovat ve svojí tvorbě.

Více o kurzu najdete zde!

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.