FOTÍM, FOTÍŠ, FOTÍME – CO VŠECHNO JE MOŽNÉ S HRAVOU APKOU CEWE FOTOSVĚT

Publikováno: 24. května 2018 | autor Redakce
Mobilní aplikace CEWE fotosvět

Nová apka CEWE Fotosvět vás zaručeně pobaví, potěšíte díky ní své blízké a v neposlední řadě zjistíte, jak snadno se z vás může stát umělec. Skutečně se vám otevře zcela nový svět! A pozor, je silně návyková.

S její pomocí i z pouhé jediné povedené fotky v mobilu můžete vykouzlit zajímavý interierový doplněk nebo pěkný dárek.

Mobilní aplikace CEWE fotosvět je intuitivní, po počátečním nastudování opravdu jednoduchá a výsledek vás bude zaručeně bavit.

01-uvodni-nabidka1-e1525945370612.png

Aplikace je ke stažení zdarma jak pro telefony a tablety s operačním systémem Android tak iOS. Najdete ji v obchodě Google Play či App Store.

"Musíte sami uznat, že přijet z dovolené nebo z návštěvy narozenin a hned si jít vyzvednout fotky, má něco do sebe…“

Vysvoboďte své fotky z mobilu

03-nahrani-foto1.png

Pojďme začít tím nejjednodušším a sice fotografiemi ze snímků, dosud uvězněných v mobilu.Pracovat můžete nejen s těmi fotkami, které máte přímo v přístroji, ale i s těmi v cloudových úložištích nebo na kartě. Nastaven je formát 10 x 15, ale pomocí symbolu tužky si můžete zvolit i menší formát 9 x 13, stejně tak si pomocí symbolu znaménka plus můžete navolit, kolik snímků chcete. Hned jak dokončíte sůvj výběr klikněte na na ikonku vozík a je hotovo.

vyber-fotozpracovatele1-e1525872177645.png

Mobilní aplikace CEWE fotosvět vás navede procesem dokončení objednávky, vždy vidíte kolik čeho objednáváte a co to stojí. Pokud se chcete ještě k fotce vrátit a něco opravit, také to jde, což je moc fajn.

Následně doplníte své údaje a vyberete si partnera – na jeho pobočce si pak své fotky vyzvednete, máte také možnost doručení Českou poštou nebo kurýrem (na výběr máte partnery CEWE, FOTOLAB, dm, Rossmann, Teta a Globus).

Báječná kniha, kterou nebudete chtít odložit

37-fotokniha-nabidka1-1.png

Nabídka formátů  a prostředí pro CEWE Fotoknihu  je o něco méně pestřejší, než v počítačovém programu, nicméně je to pochopitelné, protože tvoření CEWE FOTOKNIHY je na displeji smartphonu nebo tabletu méně komfortní, než na velké obrazovce a právě tomu je celá aplikace přizpůsobena. Můžete si zvolit různý formát, typ papíru i vazbu.

Aplikaci si můžete stáhnout zdarma přímo zde.

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.