Dvoudenní svatební workshop Petra Pěluchy

Publikováno: 3. února 2017 | autor Redakce
Petr Pělucha

Svatební workshop Petra Pěluchy aneb dvoudenní zkratka k úspěšné svatební fotografii.

Popis:

Vést živnost svatebního fotografa může být hodně stresující, zvláště když si uvědomíme, že fotografujeme pravděpodobně jeden z nejdůležitějších a nejdražších dnů v životě dvou lidí zároveň. A stejně tak může být povolání svatebního fotografa úžasná zábava a radost.

Cíl kurzu:

První den bude věnován předání informací ohledně marketingu, budování značky, ceny i živnosti svatebního fotografa – jednoduše řečeno „teorie v učebně.“  Druhý den pak bude věnován fotografování nevěsty a ženicha v exteriérech i interiérech a také se budeme věnovat postprodukci a posvatebnímu workflow. Mimo jiné se dozvíte: marketingové možnosti, jaká je cena Vaší práce, práce s off-camera blesky (speedlight) a další viz záložka ostatní.

Komu je kurz určen:

Kurz je určen všem fotografům, kteří by rádi prorazili jako svatební fotografové. Předpokládá se, že účastníci kurzu umějí ovládat svůj fotoaparát

Potřebné vybavení:

Vlastní DSLR fotoaparát (na druhý den), vhodné objektivy a dobrou náladu.

Poznámka: Další podrobnosti o kurzu naleznete v záložce další.

TERMÍN KURZU:

9.-10.2. / 9:00 - 17:00 / Praha

Lektor kurzu: PETR PĚLUCHA

Petr Pělucha je mezinárodní svatební fotograf a zároveň i jediný český fotograf, který je členem prestižních mezinárodních asociací The International Society of Professional Wedding Photographers a The Wedding Photojournalist Association. Aktivně spolupracuje s nejvýznamnějšími českými svatební časopisy a svatebnímy portály.

Více o kurzu najdete zde.


Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.