Dokonalé vánoční dárky z vlastních fotek

Publikováno: 10. prosince 2022 | autor Redakce
hlavni-fotka.jpg

Máte spoustu krásných nafocených snímků? Vytvořte z nich originální dárky pro své blízké. Takový motiv jen tak nikdo doma nemá, takže zaručeně sklidíte úspěch. Díky vlastní fotce bude dárek originální, ať už vyberete jakýkoliv materiál. Širokou nabídku fotoobrazů a fotokalendářů najdete na www.cewe.cz.

Jaké materiály patří mezi nejoblíbenější?

Foto na plátno
Dokonale zapadne do jakéhokoliv interiéru. Kvalitní plátno s vaším motivem je nataženo na stabilní dřevěný rám. Fotoobraz je až neuvěřitelně lehký a stabilní. V nereflexním tisku s dvanácti barvami na kvalitním plátně se vaše fotografie umělecky uplatní.

V nabídce najdete až 41 různých formátů a pět z nich lze objednat rovnou s jakýmkoliv rámem se stínovou štěrbinou. Rozměry jsou od 20 × 20 až do 130 × 130 cm. Vysoce kvalitní plátno je vypnuté na dřevěném rámu o šířce 2 cm. Od formátu 80 × 80 cm se však plátno pro lepší stabilitu napíná na rám o šířce 4 cm.

foto-na-hlinikove-desce.jpg

Plátno s vaší fotkou můžete zasadit i do rámu. Působivé a moderní rámy u tohoto produktu jsou dřevěné a s 5mm spárou jsou stylovou alternativou pro váš fotoobraz. Ten bude vystupovat z rámu a na okraji vznikne jemný stín.


TIP: Dřevěné rámy, na které se plátna natahují, pocházejí z lesů v okolí Českého Krumlova.


Rámované fotoobrazy
Na výběr máte ze spousty různých typů rámů, které dokonale sladíte s čímkoliv v místnosti. Fotku například vsadíte do pasparty, umístíte za sklo, dáte do rámu a umělecké dílo je na světě. Nabídka CEWE zahrnuje rámy dřevěné, kovové a plastové.

foto-za-akrylovym-sklem.jpg

Rozhodnete-li se pro přirozený vzhled dřeva, které dokonale vaši fotku orámuje a dodá interiéru jedinečný a hřejivý nádech, máte k dispozici deset různých formátů, ke kterým lze přidat v konfigurátoru třeba bílou paspartu a sklo. Vybrat vám dají ze šesti různých papírů, na který váš motiv vytisknou. U kovových rámů je nabídka téměř totožná, jde pouze o změnu materiálu rámu. A lehké plastové rámy najdete na webu hned ve dvou barvách, a to v černé a bílé.

plakaty-premium-az-do-formatu-150-x-225-cm.jpg

Foto na dřevě
Jedná se o přímý UV tisk na certifikované krásné voňavé borovicové dřevo. Motiv je rozdělený na jednotlivá prkénka a jejich počet závisí na rozměru motivu. Přidanou hodnotou je krásně viditelná struktura dřeva.

plakat-premium-s-cernou-drevenou-listou.jpg

S tímto typem fotoobrazu dokonale harmonizují fotografie krajiny, rostlin a moře. U CEWE najdete hned osm formátů od 20 × 20 do 80 × 80 cm. Tloušťka dřeva je 4 cm. Fotoobraz vám dodají i se závěsnými hřebínky na zadní straně, díky kterým připevníte fotoobraz snadno a rychle na jakoukoliv stěnu.

zavesny-system---okrasne-srouby.jpg

V nabídce najdete spoustu dalších materiálů vhodných pro vaše fotky. Váš motiv se bude krásně vyjímat i za akrylovým sklem, na hliníkové či plastové desce nebo rovnou jako Gallery Print. Jak už název prozrazuje, vaše fotka bude vypadat jako v galerii. Je totiž vytištěná přímo na akrylové sklo, a ještě podlepena 3mm hliníkovou deskou, která zajišťuje stabilitu a elegantní vzhled. Sklo dodá vašemu motivu působivý prostorový efekt.

zavesny-system---uchyty-bez-navrtani.jpg

Podle typu materiálu si vyberete i odpovídající závěsný systém. Mezi těmi najdete třeba okrasné šrouby. Pro ty jsou ve fotoobraze již předvrtané otvory a vy jen motiv připevníte na stěnu. Pokud však nechcete narušit motiv, objednejte si úchyty bez navrtání. U větších a vybraných formátů najdete i hliníkový kolejnicový systém.

zavesny-system-u-produktu-foto-na-drevo.jpg

Máte více dokonalých fotek? Sestavte si rovnou fotokalendář
Kalendář nabízí dokonalou příležitost využít nejkrásnější motivy roku a každý měsíc představit na stěně novou zajímavost. Na takový dechberoucí fotokalendář vám stačí 13 fotek (12 měsíců a jedna na titulní stranu). Vytvořte svým nejbližším třeba kalendář plný krásných krajin nebo makrofotek. Každý měsíc se tak můžou kochat vašimi snímky.

nastenny-kalendar-a2-zlata-edice.jpg

A když už kalendář, tak rovnou nástěnný a ten největší formát A2, protože vaše fotky si to zaslouží. Na tento typ si můžete jednoduše přidat i zlatý efekt. Kalendář je dostupný na vysoce kvalitním papíře s matným vzhledem ve formátu na výšku i na šířku a může začínat libovolným počátečním měsícem. V editoru navíc najdete spoustu moderních designů s výraznými zlatými prvky

Kalendář s dřevěnou lištou
Máte rádi přírodní materiál, který se hodí do každého interiéru? Tak zvolte kalendář, ke kterému lze objednat i dřevěnou lištu vyrobenou z masivního dřeva. K těmto nástěnným kalendářům patří třeba formát A3, A4 a čtvercový XL.

nastenny-kalendar-a3-s-drevenou-listou.jpg

Ať už zvolíte orientaci na výšku či na šířku, máte na výběr ze tří různých papírů vhodných pro digitální tisk nebo můžete své fotky přenést rovnou na fotopapír.


TIP: Každý kalendář lze jednoduše sestavit online na www.cewe.cz nebo si ze stejného webu stáhnete program CEWE fotosvět, ve kterém se taky dobře tvoří a objednává jakýkoliv fotoprodukt.


Ideální výběr fotek
Protože je v kalendáři včetně titulní strany místo pouze na 13 fotografií, dostanou se do něj jen ty nejkrásnější. Zde je pár tipů, jaké fotografie vybrat:

1. Ukazujte emotivní okamžiky, díky nimž prožíváme zvláštní vzpomínky.

2. Vyberte snové krajiny, které odrážejí naše touhy coby fotografů-cestovatelů.

3. Je důležité, aby osvětlení na fotografiích bylo vyvážené, harmonické a odpovídající motivu.

4. Vždy také hledejte jedinečné motivy, jako je například vybuchující sopka na Islandu.

Stoprocentní garance spokojenosti
CEWE fotoobrazy a kalendáře jsou produkty té nejvyšší kvality. Pokud se však stane, že s něčím nejste spokojení, vyhotoví vám vše znovu nebo vám vrátí peníze. Navíc vám fotodárky doručí včas pod stromeček.

Termíny 100% garance dodání do Vánoc najdete na webu www.cewe.cz. Kdyby se náhodou stalo, že nestihnou něco vyrobit, máte od nich objednávku zcela zdarma. Spoustu produktů stihnete ještě pár dní před Vánoci. Tak směle do toho. Udělejte svým blízkým radost z vlastních fotek.


Celý článek najdete v prosincovém čísle FotoVideo

Doporučujeme také výhodné předplatné s dárkem!


fv12-22-web3.jpg

Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.