CEWE FOTOSVĚT: Kreativní program pro všechny!

Publikováno: 3. září 2018 | autor Redakce
cewe.jpg

V minulém vydání jsme si zčerstva otestovali příjemnou mobilní aplikaci CEWE FOTOKNIHA Pure, jíž se podařilo, jak jste už jistě zjistili na straně 14 tohoto vydání, získat prestižní ocenění EISA Photo Service 2018/2019, což je myslím výborná zpráva nejen pro společnost CEWE, ale hlavně pro nás spotřebitele.

CEWE ale opravdu nelení. Na stránkách této firmy si můžete nově stáhnout výborný program na přípravu spousty fotografických produktů a nechávat si třeba postupně ze svých snímků připravovat vše, co vás baví a čím chcete někoho obdarovat.

Nová verze programu CEWE FOTOSVĚT

Ještě intuitivnější, kreativnější, lepší nová aktualizace programu je ke stažení v plné variantě a se všemi šablonami zcela zdarma. Ano, je to o fotkách a všem, co se z nich dá udělat. Tak zní úvodní heslo na webových stránkách největšího evropského výrobce fotoknih a my máme to štěstí, že jedna z jeho nejdůležitějších tiskáren a významné centrum služeb sídlí v Praze. V minulosti jsme vás těmito moderními provozy již několikrát provedli a určitě se tam zase vypravíme. Důležitým sdělením pro všechny, co mají zájem o opravdovou kvalitu, je, že v těchto provozech se opravdu nekopíruje, ale tiskne. Tiskařinu mají v CEWE tak trochu pod kůží – fotografií se zabývají od roku 1961 a to je dobře pro ty, kdo mají rádi svou fotku skutečně a do posledního (tedy hlavně papírového) kroku hotovou.

Co vše program nabízí a jak postupovat při tvorbě fotoknih či dalších foto produktů naleznete v zářijovém vydání časopisu FotoVideo!

FotoVideo 09/2018


Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.