AFOP: Fotografování extrémních sportů

Publikováno: 25. října 2017 | autor Redakce
Afop: Workshop s Lukášem Oujeským, Fotografování extrémních sportů

Kdo by si nechtěl vyzkoušet fotit kluky předvádějící krkolomné kousky, které popírají fyzikální zákony. Jestli si myslíte, že je to jednoduché, protože už ty samotné kousky jsou působivé a stačí je "jen" vyfotit, jste na omylu. Kromě potřebné teorie potřebné k tomuto specifickému fotografickému žánru, si výjdeme i na vzduch a vyzkoušíme si to na vlastní kůži.

"Rychlé pohyby, čerstvý vzduch a externí blesky"

NÁZEV: Fotografování extrémních sportů

LEKTOR: LUKÁŠ OUJESKÝ

TERMÍN: 12.11. 2017

ČAS: 8:00 -13:00

MÍSTO: Praha, Bělehradská 237/11

CENA: 1.490,-

Cíl kurzu: Porozumět zákoutím tohoto specifického fotografického žánru. Pochopit proč je pro nás sportovec tak důležitý. Naučit se pracovat s různým světlem (přirozené, zábleskové a jejich kombinace) a umět využít nejlepší variantu. Podívat se na to co je to sekvence, jak a proč se dělá.

Komu je kurz určen: Kurz je určen všem, kdo by si chtěli vyzkoušet jak se fotí sport. Nejde jen o extrémní sporty, protože znalosti, které vám předám, jdou uplatnit u všech fotografických žánrů. I když si vysvětlíme vše co je potřeba, musíte být vybaveni základními znalostmi expozice (čas závěrky, clona a ISO), aby jsme na nich mohli stavět.

Potřebné vybavení: Když e nebudete chtít jen dívat, ale vyzkoušet si něco v praxi, bude ideální přinést si fotoaparát. Pokud si budete vyzkoušet práci s blesky, bude ideální, když budete mít fotoaparát s paticí na blesk a manuálním nastavením.

Pro věrné čtenáře FotoVideo přinášíme slevu 15% na kurz Fotografování extrémních sportů dne 12.11.

Do kolonky kupón zadejte FOTOVIDEO43

Více informací o workshopu naleznete zde.

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.