Adobe Photoshop pro fotografy a od úplného začátku

Publikováno: 3. října 2016 | autor Redakce
KurzyŽivě.cz

Rozhodli jste se, že své fotografie chcete upravovat v prostředí velmi populárního software Adobe Photoshop a nevíte jak na to?

Právě pro vás, úplné, ale naprosto úplné začátečníky, připravili KurzyŽivě.cz, společně s dlouholetým lektorem a profesionálním fotografem Karlem Pobříslem, tento videokurz, šitý na míru právě vám, fotografům.

Datum vysílání: úterý 4.říjen 2016 od 18:30

Lektor: Karel Pobříslo


Co vše se nejen dozvíte, ale především naučíte?

Naprosté základy toho, jak svoji fotku v Adobe Photoshop otevřít, jak si ji prohlédnout, jak provést její první korekce. Jak fotku otočit, jak ji oříznout...
Ale naučíte se i efektivně ovládat nástroj lupa a to, že mezerník na klávesnici rovná se užitečná pacička na ploše monitoru.
Naučíte se fotku zvětšit i zmenšit.
Tajemstvím vám nezůstane obestřen ani jeden z největších pomocníků všech fotografů tzv. křivky. Již konečně se zorientujete v těch zatracených formátech ...*jpg, ...*tiff, ...*RAW, ...*psd, a zjistíte kdy, který a proč.
Dozvíte se, proč a kdy fotku doostřovat a jak a kdy jí nechat tak, jak je...

A k tomu ještě velkou a velkou spoustu drobných i větších záležitostí, zpříjemňujících fotografovo žití.   Snadno, rychle a především zapamatovatelně. V Adobe Photoshop vede k vytčenému cíli téměř vždy několik cest. Vy se tu v našem video kurzu naučíte vždy jednu rychlou, srozumitelnou, ale naprosto korektní, efektivní a smysluplnou. Nenaučíte se 1000 + 1 tajemství Photoshopu, ale zvládneteúplné základy pro práci s vaší fotografií tak, že jim budete rozumět a především, budete si je pamatovat.

Karel Pobříslo

Dlouholetý lektor, profesionální fotograf reference: Cosmopolitan, Esquire, Harper´s Bazaar, Domov, Můj dům, Design&Home, Dům a zahrada, Living, Foto Video, Playboy, Kankán (Slovensko), Libido (USA), NU (Itálie) a další. ceny: v soutěži Asociace českých reklamních agentur "Zlatá pecka", cena časopisu New York Times a Centra nezávislé žurnalistiky za fotografie architektury.

Více o kurzu najdete zde.

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.