Výstava Nepředvídaná informace / Unvorgesehene Information

Publikováno: 29. března 2019 | autor Redakce
mfmom-1000x600px-.jpg

Výstavu Nepředvídaná informace / Unvorgesehene Information budete moci zhlédnout v Muzeu fotografie a moderních obrazových médií a v rakouské Kunstfabrik Groß-Siegharts.

Text a foto: Muzeum fotografie a moderních obrazových médií (www.mfmom.cz) a autoři

Muzeum fotografie a moderních obrazových médií, sídlící v Jindřichově Hradci, a rakouská galerie Kunstfabrik Groß-Siegharts představí společně na paralelní výstavě Nepředvídaná informace / Unvorgesehene Information, ideově vycházející z filozofie pražského rodáka, filozofa Viléma Flussera, nekonvenční tvorbu šesti předních českých a šesti předních rakouských výtvarných fotografů, přičemž každá z výstav zahrne jiná díla zúčastněných umělců.

V rámci projektu obou institucí vystavují (v abecedním řazení) Barbora Bálková, Josef Hník, Ulrike Königshofer, Mária Kudasová, Antonín Malý, Fritz Simak, Matthias Staudinger, Robin Subhash, Jiří Tiller, Luděk Vojtěchovský, Christoff Wiesinger a Robert Zahornicky, kurátorství se ujali Jiří Tiller a Robin Subhash.

Vernisáž výstavy − Jindřichův Hradec, 12. dubna od 17 hodin, Groß-Siegharts, 13. dubna 2019 od 17 hodin. Výstavní prezentaci, k nimž bude vydán též katalog, mohou návštěvníci zhlédnout do 26. května 2019.

Výstava je hlavním výstupem projektu FMP Společné představení současné tvorby předních českých a rakouských fotografů, číslo projektu KPF-01-166, více na www.mfmom.cz.

loga-1000x600px-.jpg

subhash-.jpgRobin Subhash − Positionierung #3182-84


jiri-tiller---memento-mori-fin-1000px.jpgJiří Tiller − Memento mori

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.