Výstava fotografií KRAJINA BYTÍ

Publikováno: 14. července 2017 | autor Redakce
Krajina bytí

Výstava fotografií krajiny, kde stojí za to být a okamžiků, které stojí za to zažít. Každý okamžik je přitom jedinečný, stejně jako místa na fotografiích zachycená. Zveme vás na výstavu, kde příroda je tvůrcem a fotograf průvodcem.

Rádi bychom vás pozvali na vernisáž výstavy fotografií Krajina bytí, která se koná v pondělí 17.7. od 19h v originálních prostorách lodi Cargo Gallery na pražské náplavce https://goo.gl/maps/aXvTh34NF7M2 .

Událost najdete i na facebooku - http://bit.ly/2tCuYCd, tak prosíme případné zájemce, aby se k ní buď přidali, nebo pokud možno odpověděli, že mají v plánu dorazit, aby měli organizátoři představu a mohli se na ten dav lidí připravit:-).

Vstup je volný. Budete si moct prohlédnout celkem 16 fotografií v rozměrech od 60x40 až 130x60. Veškeré fotografie jsou vyfoceny bezzrcadlovkami Olympus OM-D, mnohdy také za použití jejich speciální funkce HiRes shot. Jde tak o zatím jednu z mála příležitostí vidět u nás vytištěné krajinářské fotografie s použitím této techniky.

Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.