Výstava FOTO NA PROVÁZKU

Publikováno: 29. května 2019 | autor Redakce
plakat-fnp-2019-color-a4-1000px-orez.jpg

FOTO NA PROVÁZKU  1. – 2. 6. 2019
je výstava amatérů fotografů, setkání spřízněných duší a možnost prezentovat svá fotografická díla,
je to i příležitost zastavit se na chvíli v tom uspěchaném světě a popovídat si se starými známými či poznat kamarády nové a v neposlední řadě je to i dobrá muzika jídlo a pití... a to není tak málo.

Foto na provázku je výstava amatérských fotografů doplněná o fotografickou soutěž. Nejlepší snímky vybírá ve dvou kategoriích odborná porota a laická veřejnost.

Termín 1. – 2. 6. 2019

Kulturní dům ve Strunkovicích nad Blanicí
(okres Prachatice, Jihočeský kraj)

Pro rok 2019 jsme zvolili téma „dobré ráno“. Jak toto téma pojmete je zcela na vás.Této tematické výstavy (a soutěže o ceny) se může účastnit pouze účastník výstavy Foto na provázku a to pouze s 1 fotografií. Parametry fotografie jsou shodné s požadavky na fotografie pro účast ve výstavě Foto na provázku. Jedinou výjimkou je, že fotografie nebude zapaspartována. Vše ostatní, včetně dodání fotografie v digitální podobě, zůstává.

Průběh výstavy
Průběh výstavy zůstává stejný jako v letech předchozích. Zapaspartované fotografie je třeba spolu s kolíčky na pověšení doručit do Strunkovic nad Blanicí do pátku 31.5.2019. Většina autorů si v pátek přijede fotografie nainstalovat osobně, zbylé po dohodě pověsí pořadatelé.Po sobotní vernisáži (v 10:00 hodin) budou výstavní prostory otevřeny do 18:00 hodin. V neděli od 10:00 do 12:00 hodin. Po vyhlášení oceněných a ukončení výstavy si autoři odinstalují a odvezou své fotografie.

Nepřítomným (po dohodě) fotografie odinstalujeme a dohodnutým způsobem předáme.Co můžete očekávat
Plno kvalitních fotografií. Staré i nové kamarády. Dobrou náladu. Řadu doprovodných kulturních akcí nejen v rámci výstavy Foto na provázku, ale i v rámci probíhajících oslav 110. výročí založení T. J. Sokol Strunkovice nad Blanicí.

Více informací najdete zde: fnp.strunkovicenadblanici.cz

plakat-fnp-2019-color-a4-1000px.jpg

Kontakty pro všetečné dotazy
Karel Matějka
e-mail: starosta@strunkovicenadblanici.cz

 


Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.