Tři fotografie Adolfa Ziky za fantastických 150.000Kč

Publikováno: 13. srpna 2018 | autor Redakce
Adolf Zika, 25 let ve stínu světla

Na výstavu „Adolf Zika – 25 let ve stínu světla vás zveme co nejsrdečněji do Galerie Mánes v Praze už v srpnovém vydání časopisu FotoVideo. Výstava potrvá do 10. září 2018.

dsc00787.jpg

Úspěšná dražba hned na vernisáži!

Důležitou součástí slavnostní vernisáže této výstavy, která představuje rozsáhlý soubor fotografických prací Adolfa Ziky z let 1994 – 2018 byla dražba jeho tří známých a již neprodejných fotografií ve prospěch nadace Domácí anděl. Výsledek této dražby překvapil a výrazně překonal očekávání. Suma 150.000Kč jistě pomůže hned několika těžce nemocným dětem, jejichž rodiče jinak „finančně nedosáhnou“ na přístroje či zařízení, která těmto nemocným malým pacientů snad alespoň trochu ulehčí jejich těžký život.

Můžete přispět i vy!

Touto dražbou na úvodní vernisáži pomoc nadaci Domácí anděl ale nekončí. Přispět může každý její návštěvník hned při vstupu na výstavu například nákupem malé dětské hračky za drobný peníz a odcházet pak z výstavy s dvojnásobně příjemným pocitem.

dsc00775.jpg

Časopis FotoVideo je mediálním partnerem výstavy

Vernisáž výstavy Adolf Zika – 25 let ve stínu světla“ proběhla za velkého zájmu médií a odborné veřejnosti. Patrony výstavy jsou jan Saudek, Robert Vano a Lukáš Krpálek, mimochodem všichni tři protagonisté známých dokumentárních filmů Adolfa Ziky, které se budou na výstavě rovněž promítat. Časopis FotoVideo v rámci své mediální spolupráce přinesl velký rozhovor s Adolfem Zikou ve svém srpnovém vydání, které má současně i obálku tohoto autora.

Dovolte nám výstavu i srpnové FotoVideo, které si můžete na výstavě i zakoupit a třeba nechat od Adolfa Ziky i podepsat, vřele doporučit.

Více k výstavě naleznete přímo zde.

Redakce FotoVideo

Foto: Zdeněk Kamrla, Zdeněk Dvořák a Rudolf Stáhlich

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.