Tip na web: Adresář českých fotografů

Publikováno: 15. prosince 2015 | autor Redakce
www.fotografove.info

Chcete načerpat inspiraci pro své snímky, anebo rovnou získat nové zákazníky? Pak by vás mohl zaujmout web www.fotografove.info, který nabízí přehledný seznam více než 600 českých fotografů.

V adresáři najdete svatební a portrétní fotografy, krajináře, fotografy architektury, i profesionální komerční fotografy specializující se na produktovou fotografii. Nejlepší z nich prezentují své snímky přímo na hlavní stránce v rámci sekce Foto týdne.

Na rozdíl od klasických adresářů jsou však pečlivě vybráni pouze kvalitní a ověření fotografové, jejichž webové stránky obsahují bohatou fotogalerii, ve které sami můžete posoudit jejich úroveň, a často také představuje zajímavou inspiraci.

Pokud sami fotíte a rádi byste získali nové zákazníky, anebo jen chcete ukázat své fotografie širšímu publiku, můžete zaslat adresu svého portfolia na posouzení. Budete-li vybráni, stanete se součástí komunity ověřených českých fotografů. "Těm nejúspěšnějším z nich chodí i 50-70% jejich klientů právě z tohoto webu."Dodává Michal Němejc, krajinářský fotograf (www.krasyprirody.cz), který první adresář fotografů na českém internetu před sedmi lety založil.

Součástí portálu je také fotografický rozcestník s odkazy na užitečné fotografické stránky a magazín, který tvoří sami fotografové. Profesionální fotograf např.poradí, jak na pěkné portréty. A nechybí ani tip na pět nejkrásnějších fotovýletů v Čechách. Pravidelně web vyhlašuje také žebříček nejlepších českých fotografů.

Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.