Společnost HP představila nová hybridní řešení pro flexibilní pracovníky

Publikováno: 23. února 2023 | autor Redakce
hp-proone-440-g9-all-in-one-desktop-pc-workspace-2.jpg

„Hybridní práce se stává novým standardem a vybavení pro ni je určující ve smyslu efektivity, lidé pracující na dálku i v kanceláři by měli být stejně produktivní a zůstávat ve spojení s ostatními,“ říká Vít Janeba, produktový manažer pro komerční stolní počítače HP pro Českou republiku a Slovensko.

Společnost HP uvádí do reálného života výkonné a inovativní technologie, které pomáhají posunout produktivitu na vyšší úroveň. Naše řešení zahrnují vybavení od notebooků, počítačů, přes tiskárny a další periferie, až po videokonferenční systémy. Nabízí i méně tradiční vybavení pro hybridní práci jako jsou all-in-one počítače nebo monitory usnadňující komunikaci a jsou šetrné k očím uživatelů při celodenní práci na počítači,“ dodává.

All-in-one počítače pro práci v hybridním prostředí

All-in-one počítače od HP reprezentují optimální řešení pro spolupráci, určené pro ty, kteří pracují na stálém pracovním místě doma nebo ve firmě. Jsou vybavené řadou technologií, které uživatelům zjednodušují komunikaci a spolupráci. Uživatelé jsou dobře vidět díky 16Mpx kameře (4Mpx slučování pixelů) s funkcí HP Auto Frame, která je neustále udržuje v záběru, takže je možné zvednout se během videokonference od stolu a volně se pohybovat.

Technologie dynamického vyrovnávání hlasu automaticky optimalizuje čistotu hlasu a zaručuje konzistentní hlasitost bez ohledu na to, zda uživatel mluví do mikrofonu zblízka nebo až ze 3 metrů. Redukce šumu využívající umělou inteligenci odstraňuje nežádoucí ruchy na pozadí. Funkce HP Run Quiet Design jemně vyladí nastavení ventilátorů tak, aby systémy pracovaly tiše a byly dostatečně chlazené, čímž minimalizuje rušení uživatelů a lidí kolem nich.

Jednodušší je i údržba IT infrastruktury, snadnější jsou postupy pro nasazení, zabezpečení i správu počítačů. Pomocí aplikace MyHP mohou uživatelé a IT oddělení snadno upravit nastavení počítače prostřednictvím jediného ovládacího panelu a zvládnou na něm vše – od úpravy nastavení zvuku a videa až po povolení nejnovějších aktualizací. Řešení HP Wolf Security for Business je pomáhá chránit před moderními hrozbami, zásluhou čehož zůstávají firemní i uživatelská data v bezpečí.

All-in-One počítač HP EliteOne 800 G9 s technologií HP Presence, procesorem Intel® 12. generace a systémem Windows 11, je dokonalým řídicím centrem pro hybridní pracoviště. Je vybavený displejem s 23,8 nebo 27palcovou úhlopříčkou v dotykové nebo nedotykové variantě a vyznačuje se esteticky vytříbeným vzhledem a účelnou organizací kabelů. Z těchto důvodů se skvěle hodí do domácnosti i do kanceláře.

hp-eliteone-800-g9-aio-desktop-pc-sleek-design.jpg

Díky technologiím Wi-Fi 6E a Bluetooth® 5.2 zaručujícím lepší konektivitu mohou uživatelé domýšlet náročné projekty a pořádat virtuální konference po celý pracovní den. Nastavitelná výška stojanu a možnost uchycení na VESA nabízejí flexibilitu při práci v hybridním prostředí. Obrazovku all-in-one lze využívat i jako samostatný displej díky HDMI vstupu.

All-in-One počítač HP ProOne 440 G9 je funkcemi nabitý počítač spolupracující s mnoha typy příslušenství, který umožní vytvářet chytrá řešení pro nejrůznější potřeby, s minimálními nároky na pracovní prostor. Lze ho využít v recepcích, open-space i stísněných prostorech. Díky stylovému designu s propracovaným vedením kabelů je možné jej umístit kdekoliv bez narušení elegance interiéru.

hp-proone-440-g9-all-in-one-desktop-pc-front-right.jpg

Jeho výkon zajišťují procesory Intel 12. generace, nabízí firemní funkce, které zlepšují výkon, spolupráci, zabezpečení a správu. K jeho výkonu přispívá operační paměť DDR4 a pevné disky HDD nebo SSD. Další předností je přítomnost portů USB 3.2 Gen 1/2 Type-A, které mají vyšší přenosovou rychlost až 10 Gb/s, což je výhodou při připojení větších datových úložišť. Nechybí mu inteligentní funkce pro snížení hluku. Obrazovku all-in-one lze využívat i jako samostatný displej díky HDMI vstupu.

Velmi výkonný všestranný stolní mini počítač HP Elite Mini 800 G9 představuje výjimečnou kombinaci výkonu, rozšiřitelnosti, připojitelnosti a rychlosti s procesorem Intel Core 12. generace. Operační paměť má kapacitu až 64 GB (DDR5), pro systém, data a aplikace jsou určeny SSD disky o velikosti až 2 x 2 TB M.2 PCIe NVMe Gen 4 (NVMe RAID) a třetí pevný 2.5palcový SATA disk o velikosti až 2 TB.

Profesionálně navržená moderně řešená skříň umožňuje snadný přístup k portům, zásuvkám a pozicím, které jsou umístěné tak, aby byly vždy na dosah. Dva volitelé výměnné porty dostupné i samostaně úmožnují širokou variabilitu konfigurace grafických i datových portů. Počítač HP Elite Mini 800 G9 nabízí v prezentované konfiguraci až 8 digitálních grafických výstupů a grafickou kartou nVidia RTX 3050Ti 4GB. S ní je možné zařízení použít i pro virtuální realitu. Nakonfigurovat lze i varianty s 2x pevnou sítovou kartou, 2x sériovým portem nebo Thunderbolt 3 portem s USB 4.0. V konfiguraci s 35W TDP processorem lze mini PC napájet i přímo z monitoru přes USB-C rozhraní do 100W.

HP Pro Mini 260 G9 je stolní mini PC, které splní běžné každodenní požadavky. Díky notebookovému processoru není náročné na spotřebu elektrické energie, ale zároveň nabídne možnosti pro další rozšíření. Nabízí výborný poměr cena/výkon pro využití v kancelářích a podnikové sféře, spolehlivost a dostupnost v každém ohledu.

HP Pro Mini 260 G9 pohání až 10jádrový notebookový procesor 12. generace Intel Core i5-1235U, operační paměť má kapacitu až 32 GB (DDR4). Pro systém, data a aplikace je určen SSD disk o velikosti až 1 TB M.2 PCIe NVMe Gen 4 a druhý pevný 2.5 palcový SATA disk o velikosti až 2 TB . Grafický výstup zajistí grafická karta Intel Iris Xe s dvěma grafickými digitálními výstupy (DisplayPort + HDMI).

Nové monitory řady E a M

HP představuje 5. generaci svých nejpopulárnějších komerčních monitorů – řady E. Kromě zlepšení obrazových parametrů přináší nová řada „štíhlejší“ elegantní design. Velké změny doznala také ergonomie: mezi novinkami řady E jsou i 4K modely E27k a E32k, které nabízejí vysoký uživatelský komfort. Vrcholem nabídky je model E45c, který lze charakterizovat jako pracovní monitor bez kompromisů.

hp-e27u-g5-qhd-usb-c-monitor-1-workspace.jpg

Nové monitory řady E nabízejí mnoho užitečných vlastností a funkcí – například připojení celé počítačové sestavy jedním kabelem USB-C, což usnadňuje přesuny z jedné místnosti do druhé. Oči pomáhá chránit technologie HP Eye Ease, která stále filtruje modré světlo, a přitom nezpůsobuje žlutý odstín na displeji.

hp-e32k-g5-4k-usb-c-monitor-1-front.jpg

Zohledňují i závazek HP v maximální možné míře přispívat k ochraně životního prostředí – k jejich výrobě se využívá vyšší podíl recyklovaných materiálů a mají úspornější promyšlený obal. Konferenční monitory HP řady E jsou vybavené 5Mpx naklápěcí webovou kamerou pro ochranu soukromí, mikrofony s potlačením hluku a vylepšenými senzory osvětlení.

hp-e45c-g5-dqhd-curved-monitor-1-front.jpg

Monitory HP M24h a M27h představují ideální volbu pro ty, kteří potřebují monitor pro práci i zábavu. Díky vylepšené ergonomii jsou ideální pro práci, široké barevné spektrum je předurčuje i jako skvělou volbu pro úpravu fotek a videa.

hp-m27h-fhd-monitor-frontright.jpg

Prémiové příslušenství HP

Studiovou kvalitu bez studia nabízejí HDR kamery HP 960 / 965 vylepšené umělou inteligencí. Tyto 4K webové kamery automaticky korigují barvy, takže obraz vypadá věrně ve dne i v noci. Korekce barev a HDR automaticky přizpůsobí barevné podání, velký objektiv zajistí vynikající obraz i při slabém osvětlení.

22c1-venus-1.5-naturalsilver-coreset-floatingfrontleft-whitebg.jpg

Duální mikrofony zachytí zvuk, který chcete sdílet, a zároveň potlačí nepatřičný hluk v pozadí. Navíc umějí automaticky sledovat mluvčího který tak zůstává vždy v centru obrazu.

Programovatelná bezdrátová klávesnice HP 970/975 představuje univerzální řešení pro práci i domácí využití. Programovatelné klávesy dávají možnost podle uživatelských preferencí zajistit jednoduché zadávání jinak složitých příkazů, potřebných při hraní i práci, multimediální klávesy jsou tu pro intuitivní přetáčení nebo pozastavení záznamu nebo streamu.

ivy-consumer-naturalsilver-coreset-frontright.jpg

Bezdrátové myši HP 930/935 poskytují díky programovatelným tlačítkům velkou možnost individualizace. Také umějí bezproblémově pracovat na vice spárovaných zařízeních, která mohou používat různé operační systémy.

brain-hp-930-creator-wireless-mouse-natural-silver-rear-left-aerial-wired.jpg

Za 1 den
vyjde nové číslo FotoVideo.
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.