Software BenQ EZWrite 6 získal certifikaci AWS Qualified

Publikováno: 27. března 2023 | autor Redakce
benq-awsqualified.jpg

Společnost AWS oficiálně certifikovala software EZWrite 6 poté, co úspěšně prošel testem AWS Foundational Technical Review.

Společnost BenQ, resp. oficiální software EZWrite 6 pro interaktivní tabule, úspěšně absolvoval testy Amazon Web Services (AWS) Foundational Technical Review (FTR). Zisk certifikace pak znamená splnění standardů AWS týkajících se bezpečnosti, spolehlivosti a provozních vlastností.

AWS FTR představuje další bezpečnostní záruku pro zákazníky, kteří používají cloudová řešení vyvinutá oficiálními partnery AWS Independent Software Vendor (ISV), kam patří i BenQ. Všechny funkce aplikace EZWrite 6 a EZWrite 6 Web prošly důkladnými testy, které byly provedeny v souladu s normami AWS Partner Solution Architect. Na základě těchto testů jsou nyní uznány jako AWS Qualified Software.

benq-awsqualified.jpg

Úspěšné dokončení FTR potvrzuje, že EZWrite dodržuje zásady používání a standardy uvedené v AWS Well Architected Framework. Tento fakt dále pomáhá zmírnit potenciální rizika související s bezpečnostními hrozbami, konzistencí výkonu a provozní efektivitou. Díky tomu, že je nyní software EZWrite 6 zařazen do kategorie AWS Qualified Software, mohou uživatelé plně využívat cloudové funkce bez obav o bezpečnost a spolehlivost.

„Cloudové funkce aplikace EZWrite 6 jsou navrženy tak, aby pomohly školám realizovat plynulou hybridní či distanční výuku,“ říká Claire Huang, ředitelka divize BenQ Cloud Inovation Center a Display Solutions, a dodává: „Od samého uvedení bylo naším cílem poskytnout maximální flexibilitu při výuce. EZWrite, který prošel testy AWS, jim dává větší jistotu, že získají ideální cloudové řešení školní tabule.“

Cloudové funkce aplikací EZWrite 6 a EZWrite 6 Web umožní učitelům a studentům komunikovat v reálném čase i když nejsou ve stejné učebně. Školy zároveň mohou různé funkce a širokou škálu dalších integrovaných výukových nástrojů využít pro efektivní a interaktivní hybridní, online či standardní výuku.

Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.