Šárka Tůmová – mistr WEEK OF LIFE

Publikováno: 11. března 2019 | autor Redakce
Foto: Šárka Tůmová, Week of life

Když dnešní mistryně WoL vstoupila v roce 2013 aktivně do projektu, zapůsobilo to jako nový a svěží vítr. Prostě akční mladá a krásná žena, kterou by chtěl za svou učitelku snad každý student. Za ty roky se toho u Šárky hodně změnilo. Od svatby a nového příjmení přes zvýraznění role fotografie v životě a naposledy také mateřství. Tento rozhovor je tak zasloužené vyústění jejího poctivého přístupu k zachycení života podle pravidel projektu Week of Life a doporučujeme ho nejen ženám, pro které je fotografie vedle rodiny neoddělitelnou součástí života, ale všem čtenářům. Šárka je totiž plná energie, kterou dokáže do svých fotografií beze zbytku vložit.

Otázky: Zdeněk Dvořák, foto a odpovědi: Šárka Tůmová, https://www.weekoflife.com/cz/page/Sharka/userweeks.aspx

Šárko, nejprve vám za celou redakci gratulujeme k miminku, které přišlo na svět počátkem prosince 2018. Víme tedy, že jste novopečenou maminkou dcery Mariny, ale budeme rádi, když se čtenářům časopisu FotoVideo trochu více představíte?

Díky moc za gratulaci k naší Ince. Však jsem hned poslala fotku wolákovi Zdeňku Kamrlovi do Ostravy, kde se právě konal tradiční adventní sraz členů projektu s výstupem na známou haldu Emu. Jsem nadšený dokumentátor života svého i ostatních lidí. Nejraději fotím lásku, která proudí skrze emoce na svatbách, cítím ji také při rodinných foceních, ale i v horách. Jsem sportovec. S manželem milujeme skalní lezení a hory, běhání a vůbec pohyb venku. Jsem vystudovaná pedagožka, cítím se ale víc jako fotografka a teď mám i novou roli mámy.

Foto: Šárka Tůmová, Week of life

Celý článek si můžete přečíst v březnovém tištěném (nebo elektronickém) vydání časopisu FotoVideo!
Více z obsahu březnového vydání nadjete zde.

FotoVideo 03/2019, foto Ivan Mladenov


Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.