ŠANCE PRO DĚTI - 8. ročník charitativní aukce fotografií

Publikováno: 15. května 2017 | autor Redakce
Šance pro děti

Již osmým rokem pořádá renomovaná tisková agentura Reuters, společně s nezanedbatelným podílem partnerských organizací, charitativní projekt Šance pro děti. Jeho hlavní součástí je internetová aukce velkoformátových fotografií, které pořídili její fotografové a spolupracovníci v průběhu posledních let.
Letos se opět můžete těšit také na snímky předního českého fotografa Milana Blšťáka specializujícího se na makro snímky krás přírody.

Úspěšní dražitelé obdrží velkoformátové a profesionálně vytištěné fotografie v elegantním hliníkovém rámu s certifikátem originality. Jak bude aukce probíhat? Zjistíte na http://www.sanceprodeti.cz/

Novinkou letošního roku je spolupráce se společností Czech Photo Centre, která organizuje prestižní soutěž Czech Press Photo. Díky její vstřícnosti budou dražené snímky po dobu aukce vystavené v galerii Czech Photo Centre, a tak dostupné široké veřejnosti.
Aukci spouštíme ve středu 17. května a ukončíme ji na Mezinárodní den dětí 1. června.

Veškeré vybrané peníze opět jdou na konkrétní pomoc kojeneckým ústavům a dětským domovům, ve kterých se nacházejí děti předškolního věku a dále sdružení Děti patří domů, které pomáhá rodinám, jež se rozhodly pečovat o děti z dětských domovů formou pěstounské, adoptivní nebo hostitelské péče.
Více se dozvíte na http://www.sanceprodeti.cz/

Je důležité podotknout, že darované finanční prostředky jsou bez jakéhokoliv prostředníka adresovány od dárce přímo na účet obdarované instituce. Jednotlivé instituce samy rozhodují o tom, jak finance investují - jedná se o podporu rodin poskytujících pěstounskou nebo jinou formu péče, u kojeneckých ústavů a dětských center o služby nebo zážitky pro děti, na které v rozpočtu pro běžný provoz již nezbývá - například rehabilitace, canisterapie, hippoterapie, léčebné pobyty, pořízení zdravotních pomůcek nebo vybavení pro tělesně nebo jinak postižené děti...apod.

www.sanceprodeti.cz


Právě vychází
fv03-24-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.