Samsung hledá tři dobrodruhy, kteří podniknou Epickou jízdu s Galaxy S23

Publikováno: 29. dubna 2023 | autor Redakce
epicka-jizda-full-.png

Unikátní road trip Epická jízda, během níž budou tři vybraní dobrodruzi z České republiky a Slovenska cestovat a plnit úkoly s nejnovějšími prémiovými telefony řady Galaxy S23, plánuje společnost Samsung Electronics Czech and Slovak.

Až do 7. května 2023 se Samsungu můžou hlásit zájemci, kteří rádi fotografují a natáčí mobilním telefonem a jsou aktivní na sociálních sítích. Společnost Samsung z nich od 9.  do 18. května 2023 vybere tříčlenný tým, který podstoupí pětidenní trénink, aby se 23. května 2023 vydal na cestu.

Pošli video, proč bys měl jet na trip právě ty

„Hledáme nadšence ve věku 18 až 26 let, kteří jsou dostatečně extrovertní a charismatičtí, mají cit pro fotografování a natáčení a další dovednosti, například navigovat nebo vařit. Na 23 dní jim zapůjčíme speciální moderní karavan, kterým budou brázdit Českou republiku a Slovensko a sdílet společně nové zážitky,“ říká Martin Marek, marketingový ředitel společnosti Samsung Electronics Czech and Slovak.

Podmínkou přihlášení do výzvy je zaslání maximálně 60 sekundového videa, v němž bude zájemce vysvětlovat, proč by měl Samsung na Epickou jízdu vyslat právě jeho. Videa je možné nahrávat na sociální sítě (Instagram a TikTok) pod označením #EpickaJizda až do 7. května 2023.

Trojici vytvoří lidé, kteří se navzájem neznají, takže strávit společně téměř měsíc v karavanu bude samo o sobě velkou zkušeností. Při plnění úkolů budou čelit nečekaným úkolům, například aby porazili profesionálního hráče ve vybrané mobilní hře. Po celou dobu jízdy budou její účastníci zveřejňovat na sociálních sítích fotografie a videa, takže s nimi budou moct virtuálně cestovat i další zájemci. Projekt má i speciální internetovou stránku, na které se objeví trasa Epické jízdy, takže na jednotlivých zastávkách bude možné setkat se s dobrodruhy i osobně.

Zažij dobrodružství a staň se influencerem

Trojice bude mít k dispozici vlastního řidiče, stejně jako produkčního, kteří zařídí vše, co budou účastníci potřebovat, také jídlo a pití zajistí Samsung. Road trip po Česku a Slovensku skončí 14. června 2023 a poté Samsung připraví speciální eBook s fotografiemi a videi z cesty a zveřejní i podrobnou trasu na Google Maps.

A odměna pro dobrodruhy? „Hlavní je určitě příležitost zažít letošní léto jinak, zajímavým a dobrodružným způsobem se spoustou neopakovatelných zážitků. Účastníci se navíc naučí sdílet zážitky z jízdy nejnovějšími telefony Galaxy S23 a ještě získají odměnu ve výši 75 000 Kč. A to je už stojí za to, ne?“ uzavírá Martin Marek.

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.