Samsung aktualizoval aplikaci Try Galaxy pro uživatele jiných zařízení

Publikováno: 13. dubna 2023 | autor Redakce
try-galaxy-pr-main1.jpg

Nejnovější aktualizace známé aplikace nabízí prostředí řady Galaxy S23 a uživatelského rozhraní One UI 5.1 s větším množstvím jazykových variant.

Společnost Samsung Electronics představila vylepšenou verzi aplikace Try Galaxy, díky níž si majitelé jiných zařízení než Galaxy mohou vyzkoušet nové funkce nedávno představených telefonů řady Galaxy S23, případně nové uživatelské rozhraní One UI 5.1.

Aplikace je nyní dostupná ve 14 jazykových verzích, mezi něž patří angličtina, arabština, kontinentální i tchajwanská čínština, francouzská i kanadská francouzština, indonéština, japonština, němčina, brazilská portugalština, španělská i mexická španělština, švédština a vietnamština.

try-galaxy-pr-main1.jpg

„Jsme rádi, že můžeme uživatelům nabídnout intuitivní, příjemné a personalizované zážitky dostupné výhradně prostřednictvím ekosystému Samsung Galaxy,“ prohlásila Sonia Chang, viceprezidentka týmu pro značkový marketing v mobilní divizi Samsung Electronics. „I nadále hodláme nabízet příležitost vyzkoušet si zážitky se systémem Galaxy i těm, kteří přístroje Samsung dosud nevlastní.“

Síla Galaxy

Od uvedení na trh v roce 2022 zaznamenala aplikace Try Galaxy více než 2 miliony stažení. Po stažení mohou uživatelé prohlížet užitečné tutoriály a zkoumat domovskou stránku aplikace, mimo jiné ikony Galaxy, miniaplikace (widgety) nebo pohyb v uživatelském rozhraní.

Lze si také vyzkoušet další inovativní a jedinečné aplikace a funkce, které jsou u zařízení Samsung Galaxy k dispozici. Aktualizovaná aplikace se zaměřuje na nejdůležitější vlastnosti telefonů Galaxy S23 a uživatelského rozhraní One UI 5.1, mezi něž patří následující:

Skvělý fotoaparát: Uživatelé zjistí, co všechno dokáže nejlepší fotografický systém, jaký Samsung kdy vyrobil. Uvidí, jak vyspělé noční funkce a převratná umělá inteligence mění pojetí fotografování ve slabém světle. Budou si také moci vyzkoušet nástroje pro úpravu fotografií, např. Photo Remaster, jimiž lze automaticky vylepšovat kresbu detailů.

Výjimečný výkon: Uživatelé si mohou vyzkoušet i špičkový výkon nových modelů Galaxy S23. Slouží k tomu video s demonstrací skvělých herních vlastností. Při hraní se optimalizuje mimo jiné samotné mobilní prostředí, výdrž baterie nebo parametry displeje.Propojený ekosystém: Uživatelé se mohou naplno ponořit do nejnovějšího uživatelského rozhraní One UI 5.1, ve kterém si lze na míru přizpůsobit tapety, ikony, prostředí zpráv, pozadí a další prvky.

Dostupnost

Aplikace Try Galaxy se 14 jazykovými verzemi je nyní dostupná ke stažení prostřednictvím QR kódu. Další informace o výhodách plynoucích z přechodu na Galaxy najdete na stránce www.trygalaxy.com.

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.