Setkání fotografů 1. dubna 2017

Publikováno: 2. března 2017 | autor Redakce
Setkání fotografů

Foto festival pro každého, kdo se chce dovědět více o fotografování. Využijte příležitosti setkat se s předními českými fotografy jako jsou Robert Vano, Jan Pohribný, Lenka Hatašová, Antonín Lavrenčík, Andrej Macenauer, lektoři FotoInstitut.cz, ambasadoři generálních partnerů Canon, Nikon, Megapixel.

Populární akce Setkání fotografů je určena každému, kdo se zajímá o fotografování. Na své si přijdou začátečníci, zapálení fandové, ale i profesionální fotografové. Celý den zde budou probíhat zajímavé přednášky z nejrůznějších oblastí fotografie, fotoškoly, poradny s profesionály, diskuse s fotografy a soutěže o zajímavé ceny.

Program festivalu najdete zde.

Registrujte se zde a získejte slevu 100 Kč na vstupném.

Program fotografických workshopů najdete zde.

Na Setkání Fotografů máte možnost nechat si upravit a vytisknout Vaše fotografie. Nezapomeňte si sebou vzít svá data na flash disku.

  • 10x15 - 2 fotografie (bez úprav) ZDARMA
  • A4 za cenu 60 Kč
  • A3 za cenu 120 Kč

Registrace na tisk fotografií A3/A4 probíhá v místnosti tisku v 1. patře, kde si své fotografie zároveň budete moci nechat upravit. Po vyplnění a předání anketního/soutežního formuláře obsluze tiskárny získáte slevu na tisk 50%. Platba za A3/A4 probíhá na místě.

Pro majitele zrcadlovek Canon bude v průběhu celého dne k dispozici pracoviště CanonProfessionalServices.

 

 


Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.