Samsung spojuje síly se Star Wars™ k vánoční spolupráci před prosincovou premiérou Star Wars: Vzestup Skywalkera

Publikováno: 7. prosince 2019 | autor Redakce
samsung-starwars-hero-1000px.jpg

Společnost vyzývá superfanoušky Star Wars k oslavě spojení dvou galaxií

Společnost Samsung Electronics dnes oznámila zahájení své vánoční spolupráce se společností Lucasfilm před prosincovou premiérou filmu Star Wars: Vzestup Skywalkera. V rámci této spolupráce dojde ke spojení dvou galaxií – předaleké galaxie a „galaxie“ Samsung, které umocní vzrušující očekávání před uvedením posledního dílu ságy rodu Skywalkerů.

„Výrobky Samsung Galaxy jsou navrženy tak, aby u uživatelů vzbuzovaly nadšení, a fanoušci Star Wars patří mezi ty vůbec největší nadšence,“ prohlásila Stephanie Choi, senior viceprezidentka a vedoucí marketingového týmu divize Mobile Communications společnosti Samsung Electronics. „Neustále hledáme nové způsoby, jak umocnit zážitek uživatelů mobilních přístrojů, a v prosincovém uvedení filmu Star Wars: Vzestup Skywalkera do kin jsme viděli dokonalou příležitost, jak spojit nejlepší telefony Galaxy s nejlepším příběhem v galaxii.“

Samsung a Star Wars se v rámci své speciální vánoční spolupráce snaží navodit radostnou sváteční atmosféru bez stresu.
samsung-chewbacca-1000px.jpg
Samsung a Star Wars zahájí svou společnou kampaň zveřejněním videa, v němž vystupuje v hlavní roli pes, jenž se nápadně podobá ikonické postavě Hvědzných válek – Chewbaccovi, jakož i další postava, kterou superfanoušci Hvězdných válek poznají na samém konci videa
.

Příběh filmové kampaně je o rodině, která spolu bez problémů komunikuje pomocí nejrůznějších přístrojů řady Galaxy, aby si splnila své vánoční sny. Film ukazuje, že díky propojenému ekosystému zařízení Galaxy Note10, Note10+, Watch Active2 a Tab S6 se dají dělat úžasné věci. Ve filmu je obsažena řada odkazů na svět Hvězdných válek, které jistě udělají superfanouškům velkou radost. Zábavnou výzvou bude zjistit, kolik skrytých předmětů se ve filmu objevuje.

Video je k dispozici zde: https://www.youtube.com/watch?v=2N20geK6OaE

I když film obsahuje celou řadu vzrušujících motivů z Hvězdných válek, jedná se pouze o jednu část mnohem širší spolupráce mezi společností Samsung a producenty Star Wars. S blížící se premiérou filmu Star Wars: Vzestup Skywalkera čekají fanoušky světa Hvězdných válek i přístrojů Samsung Galaxy ještě další překvapení.

Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.