Přijďte na festival Kolem Světa a procestujte celý svět během jediného víkendu

Publikováno: 25. února 2019 | autor Redakce
cestovatelsky-fest-1000x600px.jpg

9. - 10. 3. 2019  v PVA EXPO PRAHA v Letňanech

Festival KOLEM SVĚTA je největší festival o cestovaní v České republice. Hlavním programem jsou přednášky a projekce zkušených cestovatelů a fotografů. Program probíhá v 5 projekčních sálech. Pro návštěvníky jsme přichystali více než 50 projekcí a přednášek, 10 tanečních představení z celého světa a 15 stánků s ochutnávkou gastronomických specialit ze světa.

Přijďte na festival Kolem Světa a procestujte celý svět během jediného víkendu.

Festival probíhá souběžně s veletrhy For Caravan a For Boat.

Na Festivalu Kolem Světa vystupují noví mladí cestovatelé ale i zkušení dobrodruzi, kteří umí své zážitky a zkušenosti ze světa předat návštěvníkům zábavnou formou. Nečekejte nudné školní přednášky, těšte se na show, která vás pobaví i otevře obzory, případně i namotivuje, abyste také vyrazili do světa za dobrodružstvím.

festival-kolem-sveta---plakat.jpg

Těšte se na motivační a přednáškové stand-upy od Ladislava Zibury, Jiřího Kolbaby, Pavla Svobody nebo Moniky Benešové. Hlavní organizátor festivalu Karel Wolf bude prezentovat pásmo s nejkrásnějšími národními parky USA, které projel s ženou a jejich dvěmi malými dětmi.
S mnohými řečníky budeme cestovat nejenom letecky, ale také na lodi (námořník Tomáš Kůdela, nebo Marek Balicki) nebo v autě (Po vlastní ose), tuktuku či obytné dodávce (Busny napříč Afrikou, Lada svetom).

festival-kolem-sveta--marek-balicki-fil-safari-marek-cupim-1-z-1-1024x682.jpg

Jižní Afriku nám představí šéfredaktor časopisu National Geographic Česko Tomáš Tureček, který se vydává na jih Afriky pouštním speciálem, který bude na Festivalu i k nahlédnutí.
Festival je nově součástí veletrhů For Caravan a For Boat v areálu PVA EXPO PRAHA v Letňanech.

Vstupenky na festival Kolem Světa vás tak opravňují navštívit i tyto veletrhy, které také probíhají v Letňanech v PVA EXPO PRAHA.

Více informací a všech 50 lákavých témat festivalu najdete na http://kolemsveta.cz/praha-2019 
Těšíme se na vaší návštěvu.
email: info@kolemsveta.cz

festival-kolem-sveta--karel-wolf-usa-yosemity.jpg


Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.